rootlu cihaz ota guncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

tayren

tayren

Üye
★Cihazınız rootlu ise Ota'dan güncelleme alamaz resmi siteden indirip kurarsınız,
★Cihazınız da cwm veya twrp yüklüyse ve cihazınıza güncelleme gelmişse (orjinal sitesinden) önce cihazın recovery menüsünü orjinaline çevirin sys/firmware klasöründe de değişiklik yaptıysanız orjinal dosyaları yükleyip rootu kaldırıp güncelleme yapmanız en doğrusu ve güvenilir olacaktır,aksi taktirde cihazınızın brick olma ihtimali ile karşılaşabilirsiniz.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Cihazlardaki güvenlik konumuna göre degişiyor ozaman
mesela oneplus ve two ile hicbir sorun cıkmadan güncelliyorum
lg g3 ve note3 n9005 modelide
cihazlarımın tamamı modlu ve rootludur
N6 ve N5 te dahil olmak üzere hic sorunla karsılaşmadım
buda oneplus one den görsel yeni güncelledim

Sarangni

Sarangni

Üye
Ilyas_0177
Kesinlikle sana katılıyorum hicbir rom, stock romun yerini tutmuyor bu cihazı aldığımdan beri stock kullanıyorum ve gayette yeterli.
Costum ROM eğer ki Stock ROM tabanlıysa tadından yenmediği gibi ekstra özellikler ile gayet iyi bir kullanım sağlıyor.

LG E975 - ArtMod
Note 3 N90005 - AryaMod

Bunlar benim için en iyi örneklerdir ki uzun süreli kullandım. Çünkü geliştiriciler stock romu hafif modifiye ederek ruhuna çok dokunmadıkları için ortaya iyi iş çıkarmışlardır.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Costum ROM eğer ki Stock ROM tabanlıysa tadından yenmediği gibi ekstra özellikler ile gayet iyi bir kullanım sağlıyor.

LG E975 - ArtMod
Note 3 N90005 - AryaMod

Bunlar benim için en iyi örneklerdir ki uzun süreli kullandım. Çünkü geliştiriciler stock romu hafif modifiye ederek ruhuna çok dokunmadıkları için ortaya iyi iş çıkarmışlardır.
G3 için stock tabanlı tavsiye edebileceğin bir rom varmı acaba ? Denemekten zarar gelmez sonuçta :)

Sarangni

Sarangni

Üye
G3 için stock tabanlı tavsiye edebileceğin bir rom varmı acaba ? Denemekten zarar gelmez sonuçta :)
Kullanmadığım bir cihaz ve rom için yorum yapmam sağlıklı olmaz. XDA bakın orada romlar varsa indirip deneye bilirsiniz. :)

musleysa

musleysa

Üye
aynen öyle kardeşim en iyi rom stock romdur bu bir gerçek kullanmadığım rom kalmadı

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177

Üst Alt