Root zararı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BK.

.BK.

Üye
    Konu Sahibi
Root zararı
Arkadaşlar Galaxy S3 kullanıyorum. Root denilen bi özellik varmış. Tam anlamadım ama sanırım Play Store'den ücretsiz indirme yapılabiliyormuşuz. Arkadaşların yalancısıyım valla doğrumu bilmiyorum. Ama yüklersem Garanti dışı olurmu? Sonuçta korsanlığa giriyor. Root yükleyip beğenmezsem eski haline getirebilirmiyim?
Açık bi bilgi verirmisiniz..

uMTOku

Üye
Root atmak korsan şekilde uygulama yüklemek için geri alınabilir ben S2de pcden atmıştım garantiye gönderdim bir şey demediler ama çıkartıyor diye biliyorum geri alabilirsiniz aşırı tehlikeli bir işlem değil
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bilgili degilsen bosver yapma elinde eski bir android telefon varsa onun uzerinde deneyerek ogrenebilirsin

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Arkadaşlar Galaxy S3 kullanıyorum. Root denilen bi özellik varmış. Tam anlamadım ama sanırım Play Store'den ücretsiz indirme yapılabiliyormuşuz. Arkadaşların yalancısıyım valla doğrumu bilmiyorum. Ama yüklersem Garanti dışı olurmu? Sonuçta korsanlığa giriyor. Root yükleyip beğenmezsem eski haline getirebilirmiyim?
Açık bi bilgi verirmisiniz..

root yapmak play store den ücretsiz indirme diyldir!!!!
ücretsiz uygulama indirmek ucun root yapmaga gerek yok!!!
blackmart diye uygulama var
programi tele kur ve ucretli uygulamalari burdan bedava indir!!! :oke:
root başka bi konu...

- - - Eklendi - - -

tel rootlu olsada play store sana ücretli uygulamalari bedava vermez!!! :D

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Root yüklersen tabiki unroot ederek tekrar eski haline getirebilirsin.Root daha çok oyunlarda değilde bazı uygulamalarda gerekiyor.Bu uygulamaların ve bazı oyunların kök dizine ulaşmasını sağlıyor (sistem dosyalarına) Yanlış kullanmazsanız hiçbir sorun oluşturmaz.Yani root telefonu garantiden çıkarır ama asla bozmaz roottan sonraki kullanımlarınızda yanlış şeyler yapmanız bozar.Yinede iyice öğrenmeden yapmayın :oke:

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Şuana kadar galaxy mini,ace,gio ve xperia pro olmak üzere 4 cihaz rootladım hiçbir sorun olmadı. Sadece garantide sorun çıkabilir. Ama arkadaşların dediği gibi unroot yaparak eski haline döndürürsün

yunusbulet

yunusbulet

Üye
eger and
roidte yeniysen kafani yorma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...