Gio da az önce kurdum, sadece igo yu sd ye taşımak bile 25 mb civarı bir alan açtı, küçük programları (1 mb altı) olanları taşımak için uğraşmadım, büyük dosyaları taşıması yeterli, şu anda programların çalışmasında bir problem gözükmüyor, böyle giderse güzel bir program olmuş, kullanması da basit, telefonu kiesle bağla programı çalıştır zaten yapacağını yapıyor
wildfire S'te denedim igo'yu karta attı ellerinize sağlık arkadaşlar.. sadece gmail uygulamasını atamadı, o da sorun değil.. 26 mb boş alalım var artık.. gmail hariç hepsi kartta ama 124mb dolu olması sizde normal mi??
Teşekkürler Kardeş Bende Denedim Şimdi Bi Kaç uygulama Kurdum Sd karta kurdu ama var olan uygulamaları taşımak için bi yol bulamadım hala Dahili hafızada farklı bi yöntemlemi yapıyolar yapan arkadaşlar anlamadım yapanlarda bi cevap gelirse seviniim... telefonum HTC Wildfire S
arkadaşlar xperıa x10 2.3.3 de calısıyor basta anlayamadım ama cok basıt yuklenen butun uygulamaları karta atıyor on numara tesekkurler dostum( gercı tlf nun kendı hafızası yuksek ama yıne kullanıslı tavsıyedır
hocam çok sağol tlde 26 mb yer kalmıştı bu uygulamayla sd karta taşıdım şimdi 92 mb boş alan gözüküyor root suz halletik ya şu işi çok makbul geçti.süpersin.
Çıkan Sorun nedir? genelde denediğim cihazlarda sorun yaşamadım x10i ve desire da denedim başarılıydı bi sıkıntı yoktu şuan elimde bi hd2 var kafama yatan bi rom var cihazın backupını alıp yarın kurup deneyeyim cyanogenliydi bakalım nasıl bi sorunla karşılacağım
çok başarılı kardeş eline saglık ama bende cok fazla yer açılmadı ya taşıyabileceklerimin hepsini taşısamda 125mb kullanılıyor hala galaxy gio da normal mi acaba
dostum merhaba. galaxy ace kullanıyorum. senin dediğin tekniği kullandım gayet güzel oldu. ancak bir sorunum var. widgetleri yükleyince otomatik olarak sd karta yüklüyor. ilk yüklediğimde widgetler çalışıyor ancak telefonu kapatp açınca widget çalışmıyor. telefona taşı dedim gene olmadı. bu sorunu nasıl çözebilirim.