Yardım root ve unroot hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
root ve unroot hakkinda
beyler telefonun 2 yıllık garanti ve bir yıllık teknogaranti var teknosanin, ben tele root atmak istiyorum ama üstüne para verdik garantinin :ehe
bu teli rootlasak geri garantiye alabilirmiyiz?
tel trend plus s7580

Death Punch

Death Punch

Üye
Şimdi soyle.bir durum.var root garantiyi bozmaz ancak cogu yerde bozar diye bilinir bunun sebebi telefon garantiye gittigi zaman cogunlukla tel yapilmaz rootlu diye bu adilik ancak soyle bir secenek var telefonu rootlarsin sonra garantilik.bir isin olursa tekrar eski.haline getirirsin.birde.sayaç isi var yanlis.bilmiyorsam her rom degistirme olsun rootlamak olsun bu islemler yapildiginda sayac bir.kere artar sayacida sifirlayip oyle yollarsin garantiye

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
sayac sifirlaniyormu iste benim sorum o pek anlamiyorum androidden
mesela tel dustu ekran pert bunu teknogaranti karsiliyo ama rootlu diye islem iptal mi edilir?

Death Punch

Death Punch

Üye
O garantiye kalmis.ama.buyuk ihtimalle rootlu diye garanti yapmaz teli sayac sifirlma islemi var ancak trend plus icin yapilabilir.mi.bilmiyorum biraz arastiriyim

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
ekrani kirilmis telin rootlu olup olmadigini nerden anliyacaklar
ve ekrani kirilinca ben nasil unroot yapacagim

Death Punch

Death Punch

Üye
Simdi ekrani kirilmamasi icin ekran bandi kullanican biraz tedbir olsun unroot yapsan bile sayactan anlarlar root yaptigin onun icin sıkınti yasarsin

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
silikon kilif jilatin kullaniyorum da olur mu olur yani
ben tekrar garantiye alabilirmiyin

Death Punch

Death Punch

Üye
Diyelim ki teli rootladin ekrani kirildi garantiye yolladin %80 yapilmaz rootlu diye unroot yaptin yolladin %50 ihtimalinde yaparlar ama hem unroot edip hemde sayac sifirlarsan %100000 yaplir tel tabi.kullanici hatasi olarak gormezse

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
tekno garanti kirilma pölünme suya dusme vs kabul ediyo :ehe
mesala suya dustu tel acilmiyo ben bunun sayaci nasil sifirlayacagim asil sorum buu

Death Punch

Death Punch

Üye
Googlede ve birkac foruma baktim.ancak. trend.plus. icin sayac sifirlamayi bulamadim

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
ne zor ismis atsam bi dert atmasam bi dert

mürteza16

mürteza16

Üye
Odinle stok rom atıp gönder. Root falan kalkar.

mürteza16

mürteza16

Üye
At bence. Ama yinede sen bilirsin.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
ben atmak istiyorum saten ama sayaci sifirlayabilirmiyiz
hadi ama bi soruya cevap alamadim

Death Punch

Death Punch

Üye
Triangle away diye bir program varmis senin tel icin calisma garantisi vermiyor ama genede bunla.sifirlayabilirsin :) forumda uygulama icin acilmis.konu var :)

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
Dostum root olayı yazılımsal yazılımsal bir sorum çıkarsa garantiye almayabilirler fakat ekran hoparlor vs. Bunlar donanimsal yani root ile ilgisi olmadığı icin donanimsal seylerde sıkıntı olmaz sanırım

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
Dostum root olayı yazılımsal yazılımsal bir sorum çıkarsa garantiye almayabilirler fakat ekran hoparlor vs. Bunlar donanimsal yani root ile ilgisi olmadığı icin donanimsal seylerde sıkıntı olmaz sanırım
iste benim bahsettigim bu dedigin garantiyse olay cozulmustur

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
Ben bu şekilde biliyorum cam kirildi ama rootlu bu cihazi alamayiz demezler

Takipçi Satın Al

Üst Alt