Root ve sonrası Sorun yardım lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hsnaln123

hsnaln123

Üye
    Konu Sahibi
Root ve sonrası Sorun yardım lutfen
Arkadaşlar telefonum sony xperia arc S Tefonu kullandığım bi program root istediği için bugun rootladım, root başarılı oldu ve bazı gereksiz uygulamaları kapatmak istedim ismini hatırlamıyorum bi program kullanarak telefonun orjinal programlarını disable konumuna getirdim getirdiğim uygulamalar telefona zarar vericek uygulamalar değildi :( ve telefonum kapatandı şimdi açtığımda XPERIA yazısından başka hiç bir şey gelmiyor.:(((( acil yardım edebilirmisiniz lütfen napıcam hiç bilmiyorum az çok bilgim var elbet
ses açma + home + power tuşu aynı ekran a cıkıyor. download modunu acmıyor

MXKM

MXKM

Üye
Telefonunuzu downloading moduna (Galaxy S3 de ses kısma butonu + Home butonu ve Güç Butonuna aynı anda basarak) alarak yeniden başlatmanızı ve internetten indireceğiniz orijinal romu ODIN programı yardımıyla kurmanızı tavsiye ederim. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir.

assault79

assault79

Üye
root yaptıktan sonra telefonun yedeğini almalısın.senin önemli değil dediğin demekki önemli imiş

Taslica

Üye
Telefonu Down modda değilde recovery modunda acıp formatla yanı fabrıka ayarlarına gerı cevır sorunun hallolacak die dusunuyorum.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Team wiewer varsa halledelim Xperia cihazlarında recovery ve download mod yok yada anlatıyım ben yapabilirim diyosan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt