Root Toolbox_PRO_3_0_2-TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
    Konu Sahibi
Root Toolbox_PRO_3_0_2-TÜRKÇE

Telefonunuzu Root Toolbox PRO ile yönetebilirsiniz !

Root Toolbox ile linux telefonları tam potansiyelinde dayalı kilidini açmaktadır?
Tabii ki Root Toolbox size sunabileceği özelliği tam listesi aşağıdan bir göz atın!

Özellikler:
- Pil yüzdesini Etkin (4.4 +)
- Market bağlantılarını Fixle
- İzinleri Fixle
- Sdkart'tan uygulama yükleyin
- Hotboot / Yeniden başlatma / Recovery Yeniden başlatma / Önyükleme Yeniden başlatma / Yeniden başlatmada indirme modu / Güçkapalı
- Çöp verileri silin
- Pil istatistiklerini silin
- internet önbelleğini silin
- Önbellek bölümü / Delvik önbelleğini Temizle
- İndirme geçmişini silin
- Akıllı gerialma menüsü
- Harici sdkart monte yapma
- Yeni dosyanın için depolamada yeniden tarama
- Sim ayarlarını değiştirin ve market kilidini kaldırın
- Recovery ve Boot imaj seçeneği (Flash, yedekleme, silme)
- Clockwork mod MD5 toplamı fixer
- Çocuk koruması şifreleme
- Düzenlemeleri geri alma özelliği

DİKKAT:
Bu uygulama ile yapılan işlemler garanti dahilinde değildir ve kullanma sorumluluğu sizindir.
KULLANMADAN ÖNCE NANDROID YEDEKLEME YAPIN !!!
Uygulamanın çoğu özelliğini kullanabilmek için Root, Busybox ve S-off gereklidir.

Ekli dosyalar

Yönetici tarafından düzenlendi:

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

seyits

Üye
Uygulamayı türkçeleştirebilmen için cok tşk dostum. Ahh keşke Tasker de senin tarafindan türkçe yapilabilseydi.Cunki senin türkçe çevirilerin,tarafınca genelde hep net bir Türkçe kullanarak yapılmakta. Sağool..

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
    Konu Sahibi
Tasker ide Türkçeleştirdim hemde ihi farklı sürümü ama telefona yükleyince yine ingilizce olarak gözüküyor, sanırım asıl çecrilecek yeri asses adlı dosya içinde sıkıştırılmış olarak gözükmekte, bu dosyayı açıp ta çevirmeye kalktığında framefvorkü hata vermekte. Bende netten iletişime geçtim ve 3 mesajımdan sadece birine cevap geldi oda cevabı havada kaldı yani beni çeviri şablonu gibi biryere (getlocalization veya Crowdin gibi) yönlendirmedi, o yüzden ilk defa bu çeviride öyle duraksadım.

• Beğen
Tepkiler: seyits
adanalı1

adanalı1

Üye
Ne zamandır boyle bırsey arıyordum.tamda ısabet oldu. sağolasın kardesım ..;)

seyits

Üye
Tasker ide Türkçeleştirdim hemde ihi farklı sürümü ama telefona yükleyince yine ingilizce olarak gözüküyor, sanırım asıl çecrilecek yeri asses adlı dosya içinde sıkıştırılmış olarak gözükmekte, bu dosyayı açıp ta çevirmeye kalktığında framefvorkü hata vermekte. Bende netten iletişime geçtim ve 3 mesajımdan sadece birine cevap geldi oda cevabı havada kaldı yani beni çeviri şablonu gibi biryere (getlocalization veya Crowdin gibi) yönlendirmedi, o yüzden ilk defa bu çeviride öyle duraksadım.
biliyorum turkcelestidigin iki tasker de denedim aynisi bendede oldu, ingilizce olarak çıkıyor.Ama Senin bu büyük çevirini, tüm arkadaşlar beklemekteyiz..

Üst Alt