Tavsiye root sayesinde veri ve apk'yi birlestirme

Sponsorlu Bağlantılar

efsaneray

Üye
    Konu Sahibi
root sayesinde veri ve apk'yi birlestirme
arkadaslar benim telefonum rootlu bu sayede oyunlarda rahatlikla hile yapabiliyorum ama cevremdeki arkadaslarim bu konuda pek bilgiye sahip degiller, surekli oyunu gondermemi istiyolar fakat gonderdigim zaman oyun ilk halindeki gibi yukleniyo, apk ve veriyi birlestirme sansim var mi(internetten hileli oyun indirme gibi) yardimci olursaniz cok sevinirim ...

merhaba mustafa

Üye
arkadaşım internetten apk ve obb dosyasını indirirsin ben derim ki sen apk yı çıkarttıktan sonra android/obb yolunda bulunan oyunun klasörünü de at. Arkadaşın aynı konuma kendi telefonuna atsın. Yani wifi ile çekmesin dosyaları. Bi dene bence

efsaneray

Üye
    Konu Sahibi
her oyun obb klasoru olusturmuyo ama

efsaneray

Üye
    Konu Sahibi
system dosyalarinda olusturuyo rootlu olmadigi icin onlar yapistiramiyolar orayainternetten indirilme gibi istiyorum bunun icin bi program vs varsa

merhaba mustafa

Üye
o zaman en azından obblular için çözüm bulduk diğeri hakkında bir şey diyemem şuanlık

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
arkadaslar benim telefonum rootlu bu sayede oyunlarda rahatlikla hile yapabiliyorum ama cevremdeki arkadaslarim bu konuda pek bilgiye sahip degiller, surekli oyunu gondermemi istiyolar fakat gonderdigim zaman oyun ilk halindeki gibi yukleniyo, apk ve veriyi birlestirme sansim var mi(internetten hileli oyun indirme gibi) yardimci olursaniz cok sevinirim ...
Apk ile datası birleştirilmiş olan oyunlara bak mesela apk'nin MB boyutu büyük olanlar var

efsaneray

Üye
    Konu Sahibi
nerede oldugunu soylersen sevinirim ben bulamadim da