Tavsiye root olma hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

emre196

Üye
    Konu Sahibi
root olma hakkında
merhaba arkadaşlar daha yeni sony xperia m aldım ve telefonu rootlamak istiyorum fakat aklıma takılan bazı sorular var

1-root yaptıktan sonra telefonu garantiye göndermemiz gerekti mesela rootu tamamen anlayamayacakları biçimde kaldırmanın bir yolu varmı?
2-bootloader olayı var kilidini kaldırınca tekrar kilitleyebiliyormuyuz

kısacası root olduktan sonra telefonu ilk günkü haline tekrar getirebiliyormuyuz?

not:root olmayı sadece uygulamaları sd karta yüklemek için istiyorum başka bişey yapmayacağım.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
telefonuna göre orjinal romu bulup yüklediğinde rootta doğal olarak kalkacaktır veya root kaldırma uygulamaları var onlarıda deneyebilirsin rootu ne şekilde kullanırsan kullan sonuçta sisteme erişme yetkisi olduğu için bundan dolayı sistem yazılımını bozma ve sistem yazılımında yapacağın değişiklikler sonucunda donanımda da bozulmalara neden olabileceği için firmalar tarafından root garantiyi bozar anlayışı var bir sorunda sebebi root olsun olmasın buna bağlayabilirler o yüzden garantiye göndermeden önce orjinal yazılımı ve varsa rom flashlama sayaçlarını sıfırlamalısın öyle göndermelisin

Üst Alt