Knock Off Ekran açıkken 2 kere tıklayıp kapatma işlemidir. Knock On ise ekran kapalıyken desen falan girip açma işlemidir. Knock Kode ise her ikisini barındırır. Bu mesela bizim telefona stock olarak gelcekti (LG Optimus G) beta aşamasında sorun çıkardı bu yüzden gelmedi. Sanırım Kernelle alakalı çünkü bizim telefonda bunu yapanlar var.
Vikings diye dizi var ya. İzliyorsun sanmıştım ben. Putperest köpekler çok dandik savaş taktikleri var ama yine de iyi vahşiler. Ancak ingilizleri yenerler işte. =PKonuyu mundar ettim ya gece gece, sabah konu sahibi de yönetici de haklı olarak rahatsız olacak.
Özürler dilerim. :/
Benim ekran niye boyle ya bazen duzeliyor ama knock codu yapinca boyle oldu cnock code da sikinti yok duzgun calisiyor ama ekranda saat bazen boyle yarim cikiyo yardim pleasee
Knock Off Ekran açıkken 2 kere tıklayıp kapatma işlemidir. Knock On ise ekran kapalıyken desen falan girip açma işlemidir. Knock Kode ise her ikisini barındırır. Bu mesela bizim telefona stock olarak gelcekti (LG Optimus G) beta aşamasında sorun çıkardı bu yüzden gelmedi. Sanırım Kernelle alakalı çünkü bizim telefonda bunu yapanlar var.