Root Hakkında Bir Kaç Sorum Var

Sponsorlu Bağlantılar

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
Root Hakkında Bir Kaç Sorum Var
Merhaba arkdaşlar.
Telefonumu rootluycam fakat rootlayınca yüklediğim oyunlar uyg. fln siliomus. rootlamadan önce uygulamaları yedekleme gibi bir seçeneğimiz var var mi. rootladiiktan sonra bi da geri yükleme gibi??

enes122

enes122

Üye
s.a dostum root yaparken hic bisey silinmiyor (en azindan benim telde silinmiyo) ama illa ben yedeklemek istiyorum diyorsan titanyum backup yada all back up gibi programlar var bildigim kadari ile onlarla uygulama mesajlarin rehberin vs. yedekleyebilirsin. saygilar

edit. rom yuklersen hersey silinir

klongs

klongs

Üye
titanium backup rootsuz çalışmaz root yapmak uygulamaları silmez

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle şöyle diyim. neo v de bnm version .62 bu version da unlock fln root yapmak çok zor. bende wotan ile .42 yapicam. .42 yapinca daha kolay root oluor. .42 yapincada uygulamalar silinio. bunu önlemek için nasil prog. önlersiniz. prog yedekleme ws.

klongs

klongs

Üye
rootsuz program yedekleme bildiğim yok z4rootu bir dene belki olur

FeC!

FeC!

Üye
Benim kernel hong kong kerneli root yapamadim. Rom mu yuklemem lazim illa.... :S

FeC!

FeC!

Üye
I9100ZSKI3 kerneli var root dosyasini bulamadim...

klongs

klongs

Üye
siyah kernel yükle

FeC!

FeC!

Üye
Bilgisayim olsa neler yapicam da iste yok... :S Denizli de oturan ve yapabilecek olan var mi acaba.. :) korkuyorum birazda brick olur falan...

klongs

klongs

Üye
Bilgisayim olsa neler yapicam da iste yok... :S Denizli de oturan ve yapabilecek olan var mi acaba.. :) korkuyorum birazda brick olur falan...

bildiğim bir site var ama parayla yapıyorlar

FeC!

FeC!

Üye
Kac para ki? Burada servis merkezine gittim. Telefon Turkce degil diye. Turkce rom yuklemek icin 70 tl istediler...

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Burda Bnm soruma cevp verilmesini istiorum başkasının sorularına deil kendi sorularınıza kendiniz konu açin!

tntmost

Üye
bende yapmak istiyorum ama telefonun imei numarası değişir mi ?

Üst Alt