emreli01
Üye
-
Konu Sahibi
-
teli rootla brick oldu tel ama yinede unroot yaptım tel kolay kolay hard brick olmaz zaten
adam daha root atmayı bilmiyo hard brick falan diyon abibrick telefonun açılmaz. Telefonun açıldıgında ismi neyse o ekranda kalır veya herhangi bir yerde kalır. Hard brick ise hiç açılmaz googleden arastırırsın brick nedir diye daha detaylı cıkar.
Root yapma markaya bağlı değişer!
Boot kilidi samsungda yok diye biliyorum! Neye? çünkü samsung kodları biraz kapalı ondan
telin boot kilidini kaldırarak daha özgür yazılım yükleme imkanı sağlamış oluyoruz!!
Sony'da boot kilidi var ve isterseniz kaldırıp daha Özgür yazılım yükleme imkanı var
Örnek benim tel [Xperia Ray] rootlu ama boot kilidi kapalı. Şimdilik açma gereğini duymadım. Ama ben şu an costum rom olan Xperia T rom kullanıyorum. Eğer boot kilidi açarsam neler yapılar sen tahmin et!
Senin cihazı kullanmadım ve fazla bilgim yok!
Birde root lu iken boot kilidinin kapalı olmasının ne anlamı var ki ?
Xperialarda Boot kilidi kapalı olmasi demek? cihaza özel çekirdekleri yükleme imkanı yok demek vs...
Ama sadece root yaparak sistem erişimi ile ilgili herşeyi yapabilirsiniz!
Garanti konusunda ne diyorsunuz peki
Eski haline döndür
Unroot olunca geri garanti kapsamına her türlü girermi
SAMSUNG sorun çıkartmadı bana.
Mm garanti kapsamında bakıyorlar yani benim tel yurt dışından geldi burda ekranında küçük 8 mavi nokta vardı kvk ya verdim hem ana kartı hemde ekranı değişti böylelikle telefon türkiye telefonu oldu türkçe dili yoktu türkçe dil oldu ana kart değişti haliyle .. şimdi ben rom root işlerine bu telefonda kalksam başım agrirmi bu konuda yani imei konusunda
İmei kayıtlı tabi
S3'te sayaç var sıfırlayıp stock rom attım yolladım. İmei yedekle sorun olmaz. (htc için bilmiyorum)
S3'te sayaç var sıfırlayıp stock rom attım yolladım. İmei yedekle sorun olmaz. (htc için bilmiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?