Root garanti bozarmı!

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Root garanti bozarmı!
Arkadaslar root atcaktım garanti bozar dediler ben oyle bılıyordum forumdan bır arkadas avrupa birliginin yeni kararıyla root garantı bozmaz dedı eskıden bozuyormus artık bozmuyormus bende buna dayanarak root atcaktım bu doğrumu dediki ben gönderdim garantiye üstelik rootlu yazdım dedi aldılar dedi
ROOT GARANTİ BOZARMI ACİL!
Simdiden :tşk:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
unroot yaparsan geri bozmaz

UpOneTR

UpOneTR

Üye
mesela telefon rootlu ve bişey oldu açamıyosun o zaman garanti dışı kalırmış ama
root yaptın işini hallettin geri unroot yaptın bişey olmaz diye biliyorum

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi

çok basit bişey :)
ne için rootluyacaksın ona bağlı?
ya ram cok fazla yiyor tel 1gb ram var 150-350 arası deısıyor bazen 400 ve birazdaha üstü oluyor

- - - Eklendi - - -

ve asphalt 7gibi oyunlar açmıyor orjinalmi diye kontrol edıyor anladıgım kadarıyla ona bener bı yazı cıkıyor kapanıyor

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ya ram cok fazla yiyor tel 1gb ram var 150-350 arası deısıyor bazen 400 ve birazdaha üstü oluyor

- - - Eklendi - - -

ve asphalt 7gibi oyunlar açmıyor orjinalmi diye kontrol edıyor anladıgım kadarıyla ona bener bı yazı cıkıyor kapanıyor

rootlu olunca ram veya uygulama ile alakalı değilki :)

mesela bazı uygulamalar var bilgisayardaki gibi yonetici izni istiyo root da onun gibi bazı uygulamalara izin sağlıyo

telefonun marka modeli ne

derHENKERS

Üye
Telefona ram nasıl ekleniyor

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi

rootlu olunca ram veya uygulama ile alakalı değilki :)

mesela bazı uygulamalar var bilgisayardaki gibi yonetici izni istiyo root da onun gibi bazı uygulamalara izin sağlıyo

telefonun marka modeli ne
samsung galaxy s3 mini

UpOneTR

UpOneTR

Üye
S3miniye arada bi format atman gerek bence biraz oyun oynadıktan sonra ramlar hep harcanıyo ve geriye bişey kalmıyodu
o telefon hakkında pek bilgim yok
belki rom ile düzeltebilirsin
ilgili arkadaşlar bilgilendirir seni

badb0y06

Üye
root unroot yapabilirsin eğer uyumluysa

şahsen tavsiye etmem git 1dolar ver oyunu yükle :D

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
S3miniye arada bi format atman gerek bence biraz oyun oynadıktan sonra ramlar hep harcanıyo ve geriye bişey kalmıyodu
o telefon hakkında pek bilgim yok
belki rom ile düzeltebilirsin
ilgili arkadaşlar bilgilendirir seni
rom atmam ama rootsuz oyunların yarısını hafıza kartına kurmamızın bır sansı yokmu :ağlarım:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
rom atmam ama rootsuz oyunların yarısını hafıza kartına kurmamızın bır sansı yokmu :ağlarım:

telefon belleği yeterli değilmi neden hafıza kartına kurcan ki
ayrıca root isteyen oyun var mı ya?

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi

telefon belleği yeterli değilmi neden hafıza kartına kurcan ki
ayrıca root isteyen oyun var mı ya?
Bilmiyom forumdan indirdim batman kurdun the dark knight yani asphalt7 kurdum sonra bitanedaha kurmustum hatırlamıyom bunlara bakıyor tel anlıyor netten ındırdık açmıyor play storeden indirmemiz lazım ondada hem paralı hemde tam bılmıyom nasıl oluyor :D

mertekin34

mertekin34

Üye
Arkadaslar root atcaktım garanti bozar dediler ben oyle bılıyordum forumdan bır arkadas avrupa birliginin yeni kararıyla root garantı bozmaz dedı eskıden bozuyormus artık bozmuyormus bende buna dayanarak root atcaktım bu doğrumu dediki ben gönderdim garantiye üstelik rootlu yazdım dedi aldılar dedi
ROOT GARANTİ BOZARMI ACİL!
Simdiden :tşk:

Root garanti bozar ama servise verirken unroot yapman lazım yani root'u kaldırman lazım. Yapılış şekli aynı ama dosyaları farklı sadece. Root yapmak çok ama çok basit bir şey, 10 saniyede tamamdır. Root'un normalde ram performansıyla alakası yok ama telefonuma root yaptıktan sonra ram nedense biraz daha hafif çalışıyor, nedenini çözemedim :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bilmiyom forumdan indirdim batman kurdun the dark knight yani asphalt7 kurdum sonra bitanedaha kurmustum hatırlamıyom bunlara bakıyor tel anlıyor netten ındırdık açmıyor play storeden indirmemiz lazım ondada hem paralı hemde tam bılmıyom nasıl oluyor :D

allah allah :)
senin esüç dandik o zaman benim atrix android 2.3.4 ve desteklenen herşeyi açıyor
Mc4 - Gta vc - gangstar city rio - prince of persia yuklu hepsini internetten apk + data olarak yukledim :)

sen asfalt yuklediğinde datasıda varmıydı :)

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi

allah allah :)
senin esüç dandik o zaman benim atrix android 2.3.4 ve desteklenen herşeyi açıyor
Mc4 - Gta vc - gangstar city rio - prince of persia yuklu hepsini internetten apk + data olarak yukledim :)

sen asfalt yuklediğinde datasıda varmıydı :)
yüklediklerimin hepsinin sd kart ve apk vardı baska bise yoktu ve dandik degil :D kontrol ettırdım bırıne

UpOneTR

UpOneTR

Üye
yüklediklerimin hepsinin sd kart ve apk vardı baska bise yoktu ve dandik degil :D kontrol ettırdım bırıne

bilemiyorum kinun üstlerde kalır bilen biri vardır :)

ama root yaptıktan sonra benim ram + oyun performansında değişiklik olmuyo :)

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
ve bide oyunları telefon hafızasına girdim androide bastım orda sadece data vardı ben obb diye bi dosya açtım oraya attım oyle yapın dıyordu yok du diye obb açıp ona attım dataya hic bulasmadım data da playstoredekiler var :D

muslumcu46

muslumcu46

Üye
bozar kardeş ama unroot yaparsan sıkıntı kalmaz .
mecbur kalmadıkça root yapma telefonuna bazı teknik sorunlar çıkabiliyor.