root checker ile root yapamiyorym 2 dk bakin yaa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dpi015

dpi015

Üye
    Konu Sahibi
root checker ile root yapamiyorym 2 dk bakin yaa
yardiminiz lazim yukardaki programla root yapamiyorum
cesit cesit hata veriyo

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
o root yapma programi degil zaten telnin rootlu olup olmadgini gosteren program

dpi015

dpi015

Üye
    Konu Sahibi
nerden olur root yardim ederseniz
bu modele uygun root maxicepte yok heralde

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
tel modelin ne

monteboy

monteboy

Üye
bendeki s3'ü rootu şöyle yaptım ace'te de aynıdır dosyası dışında: odin3ü aç, telefonu download moduna alıp usb kablosunu tak, odinde sol tarafta sarı renkli bir kutu olucak olmazsa bilgisayarına kies indir indirdikten sonra süreci baştan al. sarı ışık yandı mı pda'ya tıklayıp telefonuna uygun root dosyasını seç, start'a bas sarı kutunun üstü recover ardından yeşil renkli pass olucak ve telefonun baştan başlıycak, telefon açıldı mı odini kapatabilir usbyi sökebilirsin. menüde "SuperSU" adlı uygulamayı görüyosan telefonun rootlanmıştır. çok basit bir işlem 1 dk'da oluyor ve uygun dosyayı indirdiğin sürece asla bir sorun olmuyor. yüklerken usb kabloya dokunma kesinlikle bağlantının kopmaması gerek kolay gelsin, sorabilirsin soru

007samet007

Üye
Ya arkadaşlar benim internetim biraz kısıtlı bana yardm edermisiniz benim htc wildfire s war benim olduğum yerde bilgisayar yok ben bu telefonu yaklaşık 4ila5 aydir rootlamaya çalışıyorum bana yardm edip bu telefonu pc ye baglamadan nasl root edilcegini bilen warsa anlatrmi ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt