.Rooney: "Kafa iznindeydim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Rooney: "Kafa iznindeydim"
Manchester United'ın deplasmanda Swansea City ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada kötü oyunuyla dikkat çeken yıldız oyuncu Wayne Rooney, Premier Lig'in ilk yarısının son maçında karşı karşıya gelecekleri Newcastle'a gözdağı verdi.

Kırmızı Şeytanların sürpriz bir puan kaybı yaşadıkları Swansea karşısında yokları oynayan İngiliz golcü, gol yollarında etkili olmamamış ve müsait pozisyonda Javier Hernandez'e atamadığı pasla kötü oyununu noktalamıştı.

Tecrübeli forvet, berabere biten maç hakkında,"O günün kötü geçeceğini hissediyordum. Bazen böyle kötü bir performans göstereceğinizi en başından bilirsiniz. Sahada kafa izni yaparsınız. Bu da o günlerden biriydi, ama şimdi kafa iznim sona erdi.

Bence, futbolda özellikle de Noel zamanı bu tip dikkat dağınıklıkları olabiliyor. Bu maç benim için oldu ve bitti, bir daha da hatırlamayacağım bir maç. Ama Newcastle karşısında patlama yapacağım. Sadece galibiyet için maça çıkacağız." şeklinde konuştu.

Önlerinde evde oynayacakları iki tane maç olduğunu belirten Rooney, "West Brom ve Newcastle'la evimizde oynayacağız. Amacımız iki maçı da kazanmak ve City'nin puan kaybetmesiyle aradaki farkı açmak. Ligde daha çok uzun bir yolumuz var, bunun farkındayız. Bulunduğumuz konumu korumak istiyoruz." dedi.

Geçtiğimiz sezonu 5. bitiren Newcastle, bu sezonsa sıralamada eski yerini yakalamakta sıkıntı çekiyor. Sir Alex Ferguson'a göreyse bunun sebebi rakiplerinin kilit oyuncularının yaşadığı ağır sakatlıklar.

İskoç teknik adam, yaptığı açıklamada "Yohan Cabaye'nin uzun süredir yok, Ryan Taylor önümüzdeki seneye kadar yok. Şu an iyileşmiş olsa da uzun süre sakat kalmış oyuncuları vardı. Bu tip sakatlıklar kadro derinliği bizim gibi, Chelsea ya da City gibi olmayan takımlarda büyük sorunlara yol açıyor. Zirvede olmamalarına şaşırmıyorum, ama ligin dibine bu kadar yakın olmaları benim için de bir sürpriz oldu." ifadelerini kullandı.

Manchester United, Premier Lig'de City'nin 4 puan önünde zirvede bulunuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt