KubilayBzk
Üye
-
Konu Sahibi
-
BOOT RECOVERY MODE
CHECK BOOT PARTITIONS. .
BOOT RECOVERY
WRITE 139008 sectors
ddi : mmc_read failed
ODIN MODE
PRODUCT NAME: GT-i9195
CURRENT BINARY: Samsung Official
SYSTEM STATUS: Custom
KNOX KERNEL LOCK: 0x0
KNOX WARRANT VOID: 0x0
CSB-CONFIG-LSB: 0x30
BOOTLOADER RP SWREV: 2
WRITE PROTECTION: Enable
Benim sorunda odin ile hiçbir şey flaşlamıyordu. Her yolu denedim. Telefon recovery moduna bile girmiyordu. Çareyi Smart Switch'de bulmuştum.Benim de başka tür olmuşdu odinle orjinal romda fail veriyordu hiç bir şekilde orjinal romu kuramadım. Sonda odinle recovery dosyasını flash atdım telefona Cwm ile de Cyanogenmod kurdum.
Dene istersen
Benim sorunda odin ile hiçbir şey flaşlamıyordu. Her yolu denedim. Telefon recovery moduna bile girmiyordu. Çareyi Smart Switch'de bulmuştum.
Telefonun ekranında "Write Protection= Enable" diyor. Yani yazma koruması aktif diyor. Sorun oradan kaynaklanıyor sanırım. Benim telefonda ki sorun OEM Unlocking ayarını kapattıktan sonra meydana gelmişti. Bu tür işlemlerde USB ile Hata Ayıklama ve OEM Unlocking açık olması gerekiyor.
Telefonu açmana gerek yok. Dediğim programları açıp USB ile telefonu kapalıda olsa bilgisayara bağla ve yazılım kurtarma seçeneğini seç.sorun şu ki telefonu hiç açamıyorum o menülere giremiyorum :/
malesef telefonu görmüyor :/Telefonu açmana gerek yok. Dediğim programları açıp USB ile telefonu kapalıda olsa bilgisayara bağla ve yazılım kurtarma seçeneğini seç.
Kies ilede denedin mi? Acil Durum Yazılım Kurtarma sayfasını açtıktan sonra telefonu orjinal usb kablosu ile bilgisayara bağla. Bilgisayarında Samsung Sürücüleri yüklü değilse onlarıda yükle öncesinde. Telefonu mutlaka görmesi lazım.malesef telefonu görmüyor :/
Telefonunda yazma koruması var. Resimlerde gözüküyor zaten. Odin ile birşey yüklemek istediğinde hata verecektir.Cihaz download moda giriyorsa güncel TWRP yükle. Daha sonra twrp' gir
Wipe/advanced wipe
Dalvik art cache
system
data
internal storage
cache
Bunlara tik koyup wipe yap
Daha sonra.
Format data/ yes yazıp onayla
Bunuda yaptıktan sonra cihazı kapat ve download moda alıp rom yükle.
Twrp'den download moda geçirme tamamen kapatıp download moda al..!
Bunlara rağmen hata verirse-ki vermemesi gerekir- costum rom yükle ve daha sonra yine stock rom yüklemeye çalış.
Eger hala fail hatası alırsan farklı bir usb kablo ve pc ile dene...
Güncel twrp yüklemede hata verirse. Daha önceki twrp sürümlerini dene. Mutlaka yüklenecektir
TWRP'yi nasıl yükleyeceksin koruma varken? Sorunda ordan kaynaklanıyor zaten. Aynısı benimde başıma geldi Note 5 ile. Bütün odin sürümlerini ve bütün recovery çeşitlerini denedim olmuyor. OEM Unlocking denen zımbırtıyı yanlışlıkla kapattığım için telefon hiçbir şekilde açılmadı. En son çareyi Smart Switch ile yazılım kurtarmayı deneyerek buldum.Eğer cihaz download moda geçiyorsa her türlü kurtarılır..
Twrp yükleyip mevcut kurulu sistemi silerse yazma korumasıda kalkar
Cihaz download moda giriyorsa güncel TWRP yükle. Daha sonra twrp' gir
Wipe/advanced wipe
Dalvik art cache
system
data
internal storage
cache
Bunlara tik koyup wipe yap
Daha sonra.
Format data/ yes yazıp onayla
Bunuda yaptıktan sonra cihazı kapat ve download moda alıp rom yükle.
Twrp'den download moda geçirme tamamen kapatıp download moda al..!
Bunlara rağmen hata verirse-ki vermemesi gerekir- costum rom yükle ve daha sonra yine stock rom yüklemeye çalış.
Eger hala fail hatası alırsan farklı bir usb kablo ve pc ile dene...
Güncel twrp yüklemede hata verirse. Daha önceki twrp sürümlerini dene. Mutlaka yüklenecektir
Git telefonunu bir telefoncuya ver. Onlarda Smart Switch ile yazılım kurtarmadan yeni rom kurup sana verecekler. Bi 50lik atarsın artıkdownload moda girdim orjinal romu kurarken hata aldım ve en son fotodaki hale geldi odinden herhangi bir şey atarken no pit patention 'du galiba böyle bir hata veriyor pit dosyası buldum bir tane internetten onu deniyorum yine olmuyor 8 gb sd kart ın içine debrick diye buldugum dosyaları atında son fotodaki hale geliyor telefon başka türlü açılmıyor bi türlü download modada girmiyor malesef :/ sadece bu son resimdeki ekran :/
Valla evde smart switchin görmediği telefonu telefoncuda nasıl görecek çok merak ediyorum.Git telefonunu bir telefoncuya ver. Onlarda Smart Switch ile yazılım kurtarmadan yeni rom kurup sana verecekler. Bi 50lik atarsın artık
Ya senin bilgisayarında ki sürücülerde problem var yada usb kablosunda falan. Benim arkadaşımın birinin telefoncu dükkanı var tamir işlerine bakıyor ve bu tür vakaları bu program üzerinden hallediyor.Valla evde smart switchin görmediği telefonu telefoncuda nasıl görecek çok merak ediyorum.
Bunu bende denedim yine olmadiGit telefonunu bir telefoncuya ver. Onlarda Smart Switch ile yazılım kurtarmadan yeni rom kurup sana verecekler. Bi 50lik atarsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?