Ronaldo'yu değil Arda'yı isteriz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnoble

dreamnoble

Üye
    Konu Sahibi
Ronaldo'yu değil Arda'yı isteriz
İspanyol devine gönül verenler son günlerde M.United’ın starı Ronaldo ile yakın temasta olan yöneticilere Portekizli oyuncu yerine Arda Turan’ın transfer edilmesi için çağrıda bulundu.

AVRUPA Şampiyonası’nda ay yıldızlı forma altında sergilediği muhteşem futbolla göz kamaştıran
’ın genç yıldızı Arda Turan, İspanyolları da kendisine hayran bıraktı. Performansıyla birçok Avrupa devinin transfer listesine giren Arda Turan için bu kez Real Madrid taraftarları seferberlik ilan etti. İspanyol devinin taraftarları son günlerde Manchester United’ın starı Cristiano Ronaldo ile yakın temasta olan Real Madrid yönetimine Portekizli oyuncu yerine Arda Turan’ın transfer edilmesi için çağrıda bulundu.

Ronaldo ile kıyasladılar

Beyaz Şimşekler’in en ateşli taraftarlarının söz aldığı "Realmadridfans.org" adlı taraftar sitesinde G.Saraylı Arda Turan’ın en az Ronaldo kadar önemli bir futbolcu olduğu ve Real Madrid yönetiminin, Portekizli oyuncunun transferini gerçekleştirememesi halinde, milli yıldızı kadrosuna katması gerektiği vurgulanırken, bu transferin gerçekleştirilmesi istendi. Real Madrid taraftarları ayrıca Arda Turan için özel bir forum sayfası açılırken, burada sarı kırmızılı futbolcu için övgü dolu yorumlar yer aldı. İspanyol taraftarlar Arda’yı, Ronaldo ile kıyaslarken şu çarpıcı yorumları yaptılar:

"Yönetim, Ronaldo olmazsa kesinlikle Arda’yı almalı. Euro 2008’de Ronaldo bir, Arda Turan ise iki gol attı. Türk, Portekizli’den çok daha iyi oynadı ve en az onun kadar yetenekli. Bu örnek ortadayken Ronaldo, 90 milyon Euro ediyorsa, Arda 180 milyon Euro eder. Arda, bize göre değerli ve gelecek vaadeden bir oyuncu. Ronaldo’da ısrar edilmemeli."

 


blackmetalic

blackmetalic

Üye
Bir Fenerbahçeli olarak Arda'nın performansını her zaman çok beğenmişimdir.Umarım bu güzel başarılarının devamı gelir.
 

TİTİ14

Üye
arda çok iyi bir oyuncu neden madrid e gitsin ki zaten gs gibi büyük bir takımda oynuyor
 
Hellboy®

Hellboy®

Üye
Şu forumun adresini bilen yazsın bi ziyaret edelim :)
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
vay ardaya bak kim tutar seni
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt