Ronaldo: "Altın Top'u almak için daha ne yapayım?"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ronaldo: "Altın Top'u almak için daha ne yapayım?"
Real Madrid'in süper yıldızı Cristiano Ronaldo, bu sezon kendisini çok fazla geliştirdiğini ve Altın Top ödülünü kazanmayı hak ettiğini söyledi.

İstatistik olarak bu sezon Lionel Messi'nin gerisinde kalan Ronaldo, ligde yine harikalar yaratarak takımının şampiyonluk ipini göğüslemesinde en büyük katkıyı yapan oyuncu oldu.

10 üzerinden 10'luk bir sezon geçirdiğini belirten yıldız oyuncu, Castrol düzenlediği bir organziasyonda yaptığı açıkladama, "Benim için 10 üzeridnen 10'luk bir sezon oldu. Kusursuz bir yıl geçirdim. Olaya takım açısından bakarsak ise, Şampiyonlar Ligi'ni kazanamadığımız için takım performansına 9 puan verebilirim." diye konuştu.

Altın Top'u ben hak ettim!

Bu sezon gösterdiği perfromansla Altın Top ödülünü hak ettiğini de sözlerine ekleyen Ronaldo, "Bu kararı verecek tek kişi ben değilim ama bu sezon ödülü ben hak ettim. Bence fantastik bir sezonu geride bıraktım. Takım olarak kazanması çok zor olan La Liga'yı kazanmayı başadık. Bu gerçekten çok zor bir şey." ifadelerini kullandı.

Pefromansını gelecek yıl daha da ileri taşıyacağını söyleyen Portekizli yıldız, "Hedefim yeni sezonda daha iyi olmak. La Liga'da 46 golden daha fazlasını atmanın çok zor olacağını biliyorum, fakat bu futbol bu oyunda her şey olabiliyor. Eğer kendime inanırsam bunu yapacağımı düşünüyorum. Bu çok zor olacak. Çünkü tüm rekorları altüst ettik. Tekrar yapabilir miyiz? Bunu kimse bilemez." sözlerini sarfetti.

Ferrari'yi Porsche veya Mercedes ile kıyaslayamazsınız

Lionel Messi'nin bu sezon ligde 50 gol ararak kendisini geçmesini de yorumlayan CR7, "Ben her zaman daha iyi bir oyuncu olmak için çalışıyorum, fakat Messi ile karşılaştırılmak için değil. Bazen takımlar ve oyuncular birbiriyle kıyaslanabilir. İnsanlar sürekli bizi karşılaştırıyor. Ferrari'yi Porsche veya Mercedes ile karşılaştıramazsınız." dedi.

Messi muhteşem bir oyuncu

Messi ile tarzlarının farklı olduğunun altını çizen Ronaldo, "Biz farkı takımlarda farklı tiplerde oyuncularız. O muhteşem bir oyuncu. Biz onunla yarışmaya devam edeceğiz. Bizim yarışmamız sizin daha çok gol görmeniz demek. Oyuncuların birbiriyle yarışması her zaman güzel bir şeydir." sözlerini sarfetti.

Barcelona'yı zirveden indirmenin oldukça zor olduğunun da altını çizen Portekizli yıldız, "Bir devrin artık kapandığını düşünüyorum. Umarım uzun yıllar bu konumumuzu koruruz. Barcelona'yı Camp Nou'da yenmeyi başadık. Bu kolay bir şey değil. Ve ligin sonunda onların 9 puan önündeydik. Bu gerçekten çok önemli bir başarı. Barcelona harika bir takım, biz de öyleyiz ve bu sene biz daha iyidik." sözlerini kullandı.

Son olarak Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın ayrılma kararını da yorumlayan Pichichi ödülü sahibi yıldız oyuncu, "Guardiola gerçekten çok iyi işler yaptı ve sayısız kupa kazandı. O, harika bir takım kurdu. Onun yaptıklarını takdir ediyorum. Umarım onun için en iyisi olur." diyerek sözlerini noktaladı.

Real Madrid forması altında 102 lig maçında 112 gol atan Ronaldo, La Liga tarihinde en çok gol atan oyuncular listesinde de 44. sırada bulunuyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: frk uzn


MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Versinler artık şu adama altın topu hakkaten daha ne yapması lazım merak ediyorum :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Emrgncy

Emrgncy

Üye
:hmmm Altın fiyatlarının biraz daha düşmesini bekliyor olabilirler :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
HaqperesT

HaqperesT

Üye
kararı sen vermeyeceksin koçum
istatistikler verecek :ban:
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MESSİ :yuru MESSİ :yuru

---------- Eklendi @ 15:25:48 ---------- Yazıldı @ 15:25:21 ----------

yada olmaz ama bence İNİESTA
 
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hiç sevmiyorum messi yi yemin ederim :vur
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hiç sevmiyorum ronaldo yu yemin ederim :vur
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hiç sevmiyorum İniesta'yı yemin etmem... :ehe
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye


hayırr :duvar2: :grrr: :D abi bide burda bitek benmi barcalonalıyım herkes realli :angry: :ehe

tek değilsin ama yalnızsın. Yani buraya gelmiyor o Barca'lılar :D


---------- Eklendi @ 16:17:39 ---------- Yazıldı @ 16:16:34 ----------

Haydar'ın konusu ilk defa bu kadar tuttu :ehe
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yok ya bir de kıbrıs çıkarması vardı asıl tutulan konu oydu... Haydar hatırladın mı?:tebessüm:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt