Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rompatcher sorun var..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'PESIMIST'
Üye
Konu Sahibi
rompatcher sorun var..
türkçe rompatcher kuruluydu bende ve patches dosyası 'e' de yer alıyordu.. Patch dosyasını 'c' ye taşıdım yanlışlık ile sonra tekrar 'e' ye taşıdım ama programa giremez oldum lütfen biri yardım etsin nasıl düzelteceğim bunu..
uygulama zaten hafıza kartına kurulu.. Hafıza kartını çıkardım ama uygulama da gitti.. Tekrar taktım girdim ama hala aynı açılır gibi oluyor geri kapanıyor program..
ecel54
Üye
sertifikasız uygulama kurabiliyormusun şuan
'PESIMIST'
Üye
Konu Sahibi
evet sertifikasız kurabiliyorum..
ecel54
Üye
o zaman rompatcherı kaldırmadan telefon hafızasına kur
'PESIMIST'
Üye
Konu Sahibi
yine olmadı kardeş.. Açılmadı..
'PESIMIST'
Üye
Konu Sahibi
başka nasıl yapacağım ben bu programı ya.
Symbianist
Üye
Rompatcheri ve yama klasörünü sil tekrardan hackle
'PESIMIST'
Üye
Konu Sahibi
en son çare o zaten.. Hacklamaden başka bir yol yok mu..
Symbianist
Üye
sen iki yamayi da attın denedin mi tekrar yamalarin olduğuna emin misin orda ? Bir de hangi hack yöntemini kullanmıştin ?
'PESIMIST'
Üye
Konu Sahibi
evet yamalar hala e de patch dosyasında duruyor.. Ben hani certupdater felan yazıyor ya onunla hack yaptım..
Symbianist
Üye
Sisteme erişim açık mi ona göre bir yöntem deneriz.
'PESIMIST'
Üye
Konu Sahibi
mesela e private dosyasına giremiyorum..
Symbianist
Üye
Anladım e patches klasörüne o yamalari atıp üzerine rompatcher yüklemeyi denedin mi? Yamalar var iken ama. bu arada klasörün tam adi patches.
'PESIMIST'
Üye
Konu Sahibi
tamam klasör adı doğru.. Klasörun içinde de tüm yamalar var.. Şu an iki tane rompatcher programı var biri türkçe diğeri ıngilizce ikisi de çalışmıyor yani girmiyor..
Symbianist
Üye
Ikisi de kurulu ise türkçe olanı sil ingilizce olanın üstüne aynıni yeniden kurmayı dene. Çakışabilir yoksa
'PESIMIST'
Üye
Konu Sahibi
yok şu an zaten kurulu olan ıngilizce olan başka kurmadım... Onun üzerine bir kaç kere türkçe kurdum yine olmadı.. Kaldırdım tekrar kurdum ayrı ayrı yine olmadı..
'PESIMIST'
Üye
Konu Sahibi
program kurulu iken sadece patch dosyasını e den c ye taşıdım ilk başta program bu yüzden artık çalışmamaya başladı.. Sonra c den e ye tekrar atsam da fayda vermedi.. Herşey buradan başladı..