Rompatcher baresinde kucuk bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Rompatcher baresinde kucuk bir soru
Iyi aksamlar arkadaslar. saolun sizlerin yardimiyla hackledim telefonu. mod falan yukledim guzel oldu. fakat, yapmadan once rompatcherde bi sey apply ediyorduk. bitirdikden neyise degistiriyormuyuz? yoksa oldugu gibimi kaliyor. pek anlamiyorum da:)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Iyi aksamlar arkadaslar. saolun sizlerin yardimiyla hackledim telefonu. mod falan yukledim guzel oldu. fakat, yapmadan once rompatcherde bi sey apply ediyorduk. bitirdikden neyise degistiriyormuyuz? yoksa oldugu gibimi kaliyor. pek anlamiyorum da:)
Hepsine Add to Auto dediyseniz kalsın öyle.

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
evet oyle dedim. Simdiyse seceneklerde remove from auto. Demekki kalmis :) kalsinmi? Bi sorun yoksa konu kilit :) tesekkurler

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yok hiç elllemeyin. Unsigned uygulama yüklüyorsanız ve sistem dosyalarını görüyorsanız sorun yok :oke:

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
evet. Unsigned denemedim. Saten sertifikam vardi. Ama forumda olan extreme menu yukledim oldu :) tesekkurler! Hacki da senin sayende oyrendim bu arada. Tesekkur ederim

----------Eklendi @ 03:07:44 ---------- Yazıldı @ 02:26:20 ----------

ama simdi bi sis dosyasi yuklerken sertifika sorunu oldu. Neyapa bilirim

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
evet. Unsigned denemedim. Saten sertifikam vardi. Ama forumda olan extreme menu yukledim oldu :) tesekkurler! Hacki da senin sayende oyrendim bu arada. Tesekkur ederim

----------Eklendi @ 03:07:44 ---------- Yazıldı @ 02:26:20 ----------

ama simdi bi sis dosyasi yuklerken sertifika sorunu oldu. Neyapa bilirim
zipten çıkan exe uzantılı dosyayı c:\sys\bin konumuna kopyalayın.

Ekli dosyalar

SilentOne

SilentOne

Üye
dokunma bırak ole kalsın :D

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
kopyaladim kardes. Exe dosyasini dediyin klasore atdim. Simdi napicam? :)

Suyaka

Suyaka

Üye
kopyaladim kardes. Exe dosyasini dediyin klasore atdim. Simdi napicam? :)

Eğer installserver.exe'yi C:\Sys\Bin'e kopyalama işlemini gerçekleştirdiysen. Son olarak C:\Patches klasörü içerisinde Open4All.rmp ve installserver.rmp olduğundan emin olduktan sonra, işi şansa bırakmayıp telefonunu yeniden başlatırsan sanırım herşey hâllolmuş olur. Yeniden açtığında sertifika hatası ile karşılaşmaman gerekir. Zîrâ hâlâ karşılaşıyorsan, uygulama problemlidir.

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
tamamdir. Yaptim. Allah razi olsun :) tsk ederim kardesim. Bi de bu efekt yuklemeyi oyrensem....

Dostnametr

Üye
zipten çıkan exe uzantılı dosyayı c:\sys\bin konumuna kopyalayın.

Ben telefonuma forumda anlatılan yöntemler ile rompatcher kurdum ve unsigned uygulamaları kurabiliyorum.
İnstallserver.exe yi atmadım ancak C ye.Bir sorun teşkil eder mi ? Atarsam bir + sı var mı ?

SilentOne

SilentOne

Üye
bişicik olmaz

germir

germir

Üye
öylece kalsın dokunma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt