romanım tutarmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarikat konuları söz konusu olamaz diye düşünüyorum. Ayrıca yok öyle bir şey; şöyle düşünenler olmuş : Kimse okumaz. Hayır, öyle bir okuyan olur ki. İnanın ki Dünya çapında demeyeyim de kitap bütün Türkiye'ye dağıtılsa yani Türkiye'deki 75 milyon insanın hepsinin elinde bu kitap olsa %10-15'i okur. Oran küçük gibi durabilir ama çok büyük bir sayıdır fantastik kurgulu romanlar için. Dostum "gnox", cidden düşünceni ben çok beğendim. Yayımlarsan böyle bir kitabı ilk ben okurum yani okuyan da çok olur meraklanma. Benim arkadaş ortamı böyle kitapları çok okur, filmleri çok izler. Bence kafandaki düşünceyi hayata geçir, başarılar..

senden önce ben okuyacagim.

Cestus

Üye
adam ümit vermiş kayıpalr akarışmış yani BAN YİMİŞ kardaş biz gastamonuluyuk gnoxun bilgiler yanış o benim ilkokul arkadaşımdır şimdi liseyi ben sinop fende okuyorum oda kastamonuda msnden görüşüyoruz bilgileri size ben aktaracam kitap ile ilgili şuan kurguda duraklama yaşamış ben yardım ediyorum ama farmasonlar tarafından öldürülmekten korkuyoruz herneyse size hikayeyi bitirince kaba taslak yazacağım

Necmati

Üye
Tutmuş adam kaçmış parayı görünce

Tepkiler: enginzz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...