en-sel Üye Dün akşam yükledim ve şuana kadar gayet iyi sorun yok donma takılma vs sabah 7 de çıkardım sarj dan şuan 17.26 ve şarjım %75 iki gün falan gider herhalde Son düzenleme: 18 Eki 2013
Dün akşam yükledim ve şuana kadar gayet iyi sorun yok donma takılma vs sabah 7 de çıkardım sarj dan şuan 17.26 ve şarjım %75 iki gün falan gider herhalde
The Shadow Üye PowerPlay' Alıntı: jdq39e android sürümünün kod numarasıdır her sürümün farklı kod numarası olur mesela 4.1.2 nin jz054k dır Genişletmek için tıkla ... Şimdi anladım sağol bizim stock 4.1.2 de jzo54k ydı 4.2.2 rom kurdum jdq39e oldu neyse
PowerPlay' Alıntı: jdq39e android sürümünün kod numarasıdır her sürümün farklı kod numarası olur mesela 4.1.2 nin jz054k dır Genişletmek için tıkla ... Şimdi anladım sağol bizim stock 4.1.2 de jzo54k ydı 4.2.2 rom kurdum jdq39e oldu neyse
melihcaneker1 Üye şarjı da gayet iyi ben herkese tavsiye ederim sadece video izleyemiyorum ligtv youtube vs. onun çözümünü bilen varsa söyleyebilirmi ?
şarjı da gayet iyi ben herkese tavsiye ederim sadece video izleyemiyorum ligtv youtube vs. onun çözümünü bilen varsa söyleyebilirmi ?