bytllh
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çalışın abi samsung kullananları sayısı iyice azalsın herkeste samsung olunca güzel olmuyorArkasında durmuyor kasıyor ama daha kullanıslı
LG kullanıp birinin pisman olacagını hiç sanmıyorum son yılların en basarılı ve yükselisteki firması.
Klavyeden dertliysen baska uygulamalar dene.Radyo için de diger ülke romlarından flashlayabilirsin bu kadar basit.
Samsung'dan LG'ye kaydırdıgım sadece benim %1-2'lik pazar payım var ve herkes çok memnun konunda elle tutulur bir memnuniyetsizlik unsuru bulamadım ben.
Çalışın abi samsung kullananları sayısı iyice azalsın herkeste samsung olunca güzel olmuyorşimdi bir farkımız olur
Rom root konusunda samsung hep bir adim ondedir zaten developer destegi iyidir rom yukleme ve root isi kolaydir ugrastirmaz bu boyledir yani .
Anlamadım benim dediğimle ne alakası varKimse memnun olmadıktan sonra rakamların bi anlamı yok forumda konuları okuyoruz.
Telefon üzerinden custom recovery mi yükleniyor LG de?Türkiye pazarına g2 ile giriş yapmış bir firma Lg. Daha önceden telefon ürettiğini bilen kaç kişi vardı sanki? Brick yapmak yapmamak senin sorunun ben daha kaç yüz tane rom flashladım brick olmadı. Radyoyu root atarak açabilirsin veya spirit fm yükleyebilrisin. Root atınca garantiden çıkmıyor orjinal rom flashlamak 5dk sürmüyor. Senin pişmanlığın bence marka fanlığından sapman. Çünkü lg g2 1600 liradan tr de çıkmış iken s4 2000 lira civarında idi. Bunu göre göre tr pazarına önem vermiyor diye konu açman baştan hata. Performans açısından desen hadi neyse çünkü 16gb g3 pişmanlık, 32lik ise yarı pişmanlık bence..
Arkadaş yanlış yönden eleştirmiş yazıklarına bakma. Lg de root atma tek tık, twrp ile dokunmatik recoverysi var. samsungda yok odin yok bilmem ne uğraş dur. Rom desteği daha fazla ama lg de de küçümsenecek kadar değil.
S4 1800 Liradan çıktı ayrıca G2'den önce G vardı Türkiye de. Misafir modu reklamı bile var.
Anlamadım benim dediğimle ne alakası var
Telefon üzerinden custom recovery mi yükleniyor LG de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?