Galaxy W i8150 Wonder [[ROM][LP][5.1.1_r3][LMY48B] CyanogenMod 12.1 (20150701-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

haydelanduka

haydelanduka

Üye
şuan güncel cm 12.1 stock kerneli kurdum onun üzerine resurrectionun gappsını kurdum ilk başta telefonu açmakta zorluk çektim fakat üzerine ram booster vede nova launcher yükledim toucwi3v8 i aratmıyor clasha bile girebildim :) ayrıca o 4.4.4 olan romuda indirdim bunun üzerine bi sıkıntı çıkarsa direk onu yüklücem sonrada :)

Edit : performance öyle açılmıyor dostum o dediğin geliştirici seçenekleri açmaya yarıyor ordada performance ayarları yok benim bildiğim kadarıyla :)
Geliştirici olduğun zaman performance gözüküyor. Eğer resurection için soruyorsan msmx protection mu öyle ilgin bir yazı var ayarlarda oraya giriyorsun. Ordanda CPU controle.

• Beğen
Tepkiler: turkuaz1221

theekizo

theekizo

Üye
Teşekkürler kullanmaya baslayinca dusuncelerimi yazarim baya guncelleme gelmis cm11 e ben coktan arco birakti zannediyodum sevindim cidden
Cm11 i kullandim ve gozlemlerim sunlarki romda oyun performansi: 0 .sarj durumu biraz iyileşmiş gibi tarayicida birkac sekme acinca tarayici çöküyo :( yukledigime pisman oldum @theekizo bu romu kullanacağına bu rpmu kullanmani şiddetle tavsiye ederim cm11 in baya bi ozellik eklenmis ve performansinin arttirilmis hali pil tasaruf moduda var bir suru ek ozellik var bence cm11 den daha guzel

hocam öncelikle tüm tavsiyeler için tekrar teşekkür ederim :) romu sabah kurdum ama şarj performansı çok berbat daha sonra stabilliği cm11 den kötü geldi bana işlemci hızını 806 ya çekince tel acayip kasıyor yani rom hayal kırıklığına uğrattı :) bu arada link deki gappsın çalışmama sebebi gapps lollipop romlar için kitkat sürüme uygun değil :) touchwi3v8 romun daki şarj süresini hiç bi rom da yakalayamadım bi türlü :)
beyler android 5.0.2 için küçük boyutlu gapps var mı bildiğiniz ??

turkuaz1221

Üye
hocam öncelikle tüm tavsiyeler için tekrar teşekkür ederim :) romu sabah kurdum ama şarj performansı çok berbat daha sonra stabilliği cm11 den kötü geldi bana işlemci hızını 806 ya çekince tel acayip kasıyor yani rom hayal kırıklığına uğrattı :) bu arada link deki gappsın çalışmama sebebi gapps lollipop romlar için kitkat sürüme uygun değil :) touchwi3v8 romun daki şarj süresini hiç bi rom da yakalayamadım bi türlü :)
Allah allah şaşırdım cidden şu anda kullanıyorum ve bay bi hızlı ve şarjda gayet iyi (bana göre) senin batarya bozuk olmasın :) tabiki sen bilirsin şimdide lollipop roma mı geçtin :) 5.0.2 deki minimall gappslarda sorun çıkabiliyordu sen önerilerin gappsi kur bence

theekizo

theekizo

Üye
Allah allah şaşırdım cidden şu anda kullanıyorum ve bay bi hızlı ve şarjda gayet iyi (bana göre) senin batarya bozuk olmasın :) tabiki sen bilirsin şimdide lollipop roma mı geçtin :) 5.0.2 deki minimall gappslarda sorun çıkabiliyordu sen önerilerin gappsi kur bence

batarya bozuk değil çünki şarj süresi iyi olan romlarda bir günü çıkartıyor çok rahat ama senin romda bi haller oldu :) lollipop a geçeyim dedim var mı önerin :)

serdar11tr

Üye
Evet o romun wakelock problemi vardı,ayrıca mokee apps oldukça eski.Google playden Wakelock Detector indirip kontrol edin.Permissions kısmından google play servisleri telefonu uyandırmasını engelleyince düzeliyor ancak sürekli başka şeyler yüzünden telefon uyanıyor.Onları da engelleyince bu sefer telefonun işlevselliği azalıyor.Görsellik ve performans açısından gayet iyiydi ancak 1-2 hafta sonra performansta çok düşüş oldu,kilit ekranı bile arasıra tepki vermemeye başlamıştı.

• Beğen
Tepkiler: haydelanduka ve theekizo
theekizo

theekizo

Üye
Evet o romun wakelock problemi vardı,ayrıca mokee apps oldukça eski.Google playden Wakelock Detector indirip kontrol edin.Permissions kısmından google play servisleri telefonu uyandırmasını engelleyince düzeliyor ancak sürekli başka şeyler yüzünden telefon uyanıyor.Onları da engelleyince bu sefer telefonun işlevselliği azalıyor.Görsellik ve performans açısından gayet iyiydi ancak 1-2 hafta sonra performansta çok düşüş oldu,kilit ekranı bile arasıra tepki vermemeye başlamıştı.

siz ne kullanıyorsunuz hocam rom olarak??

serdar11tr

Üye
ile birlikte kkernel v3.0 kullanıyorum.Launcher olarak da nova launcher. Ama bu aralar yoğun kullanmıyorum telefonu,greenify ile birlikte sürekli 2g açık,gerektiğinde 3g kullanınca geceye kadar gidiyor şarjı.Oyun oynamıyorum.Çok stabil değil ama hiç değilse acele program açmak gerekirse uzunca bir süre siyah ekran gösterip bekletmiyor.

• Beğen
Tepkiler: theekizo

L3q3nD7

Üye
Geliştirici olduğun zaman performance gözüküyor. Eğer resurection için soruyorsan msmx protection mu öyle ilgin bir yazı var ayarlarda oraya giriyorsun. Ordanda CPU controle.

pek ayrıntılı bi bilgim yok benim ya ama geliştiriciyi açınca performance ayarlarını 5.1 de bulamıyorum şuan yaptığım şekilde telefon çok stabil takılma 0 çok çok nadir oluyor oda 1 2 saniye dediğim şekilde 5.1 kurmak isteyenler denesin derim :)

• Beğen
Tepkiler: haydelanduka

turkuaz1221

Üye
Hmm peki sizce en iyi cm9 tabanlı ROM hangisi

turkuaz1221

Üye
Şimdi G-wonder romuna geçtim theekizo hocamiz için script yapıyorum hocam cm11 kullanıyorsunuz demi ona göre hazırlıcamda ilk çalışmam olcak gerçi ama hadi hayırlısı bir süredir bi launcher üzerinde çalışıyodum bitti Allah a şükür

• Beğen
Tepkiler: theekizo
theekizo

theekizo

Üye
Şimdi G-wonder romuna geçtim theekizo hocamiz için script yapıyorum hocam cm11 kullanıyorsunuz demi ona göre hazırlıcamda ilk çalışmam olcak gerçi ama hadi hayırlısı bir süredir bi launcher üzerinde çalışıyodum bitti Allah a şükür

cm11 ve cm12 ROMLAR arasında gidip geliyorum hocam ama denemek isterim gene de :) teşekkür ederim uğraşlarınız için :)

• Beğen
haydelanduka

haydelanduka

Üye
pek ayrıntılı bi bilgim yok benim ya ama geliştiriciyi açınca performance ayarlarını 5.1 de bulamıyorum şuan yaptığım şekilde telefon çok stabil takılma 0 çok çok nadir oluyor oda 1 2 saniye dediğim şekilde 5.1 kurmak isteyenler denesin derim :)
Hocam Resurrection mu kullanıyorsun yoksa cm12.1 mi? Ben resurrection kurdum pek memnun kalmadım.

theekizo

theekizo

Üye
beyler kitkat da hafıza kartı ile telefon hafızasını değiştirme yolunu bilen var mı sd2plus programı harici o şekilde olmadı acele cevap ??

haydelanduka

haydelanduka

Üye
beyler kitkat da hafıza kartı ile telefon hafızasını değiştirme yolunu bilen var mı sd2plus programı harici o şekilde olmadı acele cevap ??
Bende aradım ama bulamadım vold dosyalarini degistiriyordun ama kitkat desteklemiyor.

suleymania

suleymania

Üye
Arkadaşlar telefonu anneme vereceğim. sadece telefon görüşmesi yapacak onun için şarjı uzun gidecek bir rom yüklemek istiyorum şuan cm11 4.4.4 yüklü bayadır bu şekilde kullandım şarjı dayanmıyor. Sizce orjinal samsumg romuna mı döndüreyim, yoksa touchwiz 3v8 tarzı bir rom mu yükleyeyim? Stabil şarjı uzun gitsin yeter google playi bile aktif etmeyeceğim.

theekizo

theekizo

Üye
Arkadaşlar telefonu anneme vereceğim. sadece telefon görüşmesi yapacak onun için şarjı uzun gidecek bir rom yüklemek istiyorum şuan cm11 4.4.4 yüklü bayadır bu şekilde kullandım şarjı dayanmıyor. Sizce orjinal samsumg romuna mı döndüreyim, yoksa touchwiz 3v8 tarzı bir rom mu yükleyeyim? Stabil şarjı uzun gitsin yeter google playi bile aktif etmeyeceğim.

hocam ben orjinal romdansa touchwi3v8 romunu öneririm en stabil rom çünki şarj süresi de gayet ideal annenizin de oyun yada uygulama kullanmıcanı düşünürsek çok rahat 2 günü görür şarjı

• Beğen
suleymania

suleymania

Üye
hocam ben orjinal romdansa touchwi3v8 romunu öneririm en stabil rom çünki şarj süresi de gayet ideal annenizin de oyun yada uygulama kullanmıcanı düşünürsek çok rahat 2 günü görür şarjı

anladım hocam cevap için teşekkürler. şuan cwm sürümü 6.0.5.0 bu sürümle 3v8'i yükleyebilir miyim? biryerde cwmnin eski sürümlerini yüklemek gerekiyor diye okumuştum hangi versiyonunu yüklemem lazım.

haydelanduka

haydelanduka

Üye
anladım hocam cevap için teşekkürler. şuan cwm sürümü 6.0.5.0 bu sürümle 3v8'i yükleyebilir miyim? biryerde cwmnin eski sürümlerini yüklemek gerekiyor diye okumuştum hangi versiyonunu yüklemem lazım.
6.0.4.5

• Beğen
Tepkiler: suleymania

Üst Alt