Mücteba
Üye
5.1.1 üzerine calismalara başladım istedigim performansi alirsam devam ama alamassam duruma gore ROM degistirebilirimh.g hocam bence 10.1 relase ile yap hocam performasn ve stabilite iyi
hocam h.g bende wonderi bıraktım ama yedek olarak kullanıyorum hayla ve forumu bırakmadık konunun takibindeyim benim gibi arkadaşlarda vardır
5.1.1 üzerine calismalara başladım istedigim performansi alirsam devam ama alamassam duruma gore ROM degistirebilirim
o hatla alakalı kontör yüklenen lazimhocam beklemedeyiz
beyler bi sorunum var telefonuma hangi romu kurarsam kurayım mobil ağ açılmıyor hiç bi romda gelmiyor acil yardımıınıza ihtiyacım var
o hatla alakalı kontör yüklenen lazim
internette mobil ağa ayarı var onlara bak bi istersninternet paketim var hocam tl de var telde sorun şu ki hiç bişey gelmiyor acaba sürekli rom değiştirmekden mi oldu ki
bir de touchwi3v8 romunu kurduktan sonra oldu bu mobil internet sorunu
beyler yok mu bi çaresi
Hocam ilk başlangıç için bence 10.1 daha iyi olurdu mesela hocam 10.1 kurulu ve işlemci hızıda max 802 mhz şarjıda 1. buçuk-2 gün gidiyor rahat işlemci hızı okadar düşük olmasına rağmen çok seri.. malum cm 12 ler daha stabil değil ve hataları çok. Resurrection Remiz 5.5.2 sürümünü yayınlamış başlamayı planladıysan keşke bunda başlasaydın hocam yeni güncelleme gelmiş.5.1.1 üzerine calismalara başladım istedigim performansi alirsam devam ama alamassam duruma gore ROM degistirebilirim
hocam kesinlikle o vpn ayarları ile ilgili bir sorun bence ayarları manuel olarak tekrar gir bazı romlarda bu tür arızalarla karşılaşmıştım ayarları manuel girerek gidermiştim.internet paketim var hocam tl de var telde sorun şu ki hiç bişey gelmiyor acaba sürekli rom değiştirmekden mi oldu ki
bir de touchwi3v8 romunu kurduktan sonra oldu bu mobil internet sorunu
beyler yok mu bi çaresi
merak etmeyin şuan 3 ROM uzerinde guncel çalışıyorum cm12.1 cm11 ve cm10.1 hangi istediğim performansi verebilirse onu paylaşacağımHocam ilk başlangıç için bence 10.1 daha iyi olurdu mesela hocam 10.1 kurulu ve işlemci hızıda max 802 mhz şarjıda 1. buçuk-2 gün gidiyor rahat işlemci hızı okadar düşük olmasına rağmen çok seri.. malum cm 12 ler daha stabil değil ve hataları çok. Resurrection Remiz 5.5.2 sürümünü yayınlamış başlamayı planladıysan keşke bunda başlasaydın hocam yeni güncelleme gelmiş.
hocam kesinlikle o vpn ayarları ile ilgili bir sorun bence ayarları manuel olarak tekrar gir bazı romlarda bu tür arızalarla karşılaşmıştım ayarları manuel girerek gidermiştim.
Resurrection remix çok stabil ama tek sorunu uygulamar arası geçişde yavaş ve oyun performansı berabat. Daha doğrusu işlemci dayanamıyor. Birde hocam romun ram miktari 420 mb mi olacak?merak etmeyin şuan 3 ROM uzerinde guncel çalışıyorum cm12.1 cm11 ve cm10.1 hangi istediğim performansi verebilirse onu paylaşacağım
Hocam sizde böyle gidiyor ya nedense bende 1 gunu zor cikartiyor. Acaba surekli rom yuklemekten mi?Hocam ilk başlangıç için bence 10.1 daha iyi olurdu mesela hocam 10.1 kurulu ve işlemci hızıda max 802 mhz şarjıda 1. buçuk-2 gün gidiyor rahat işlemci hızı okadar düşük olmasına rağmen çok seri.. malum cm 12 ler daha stabil değil ve hataları çok. Resurrection Remiz 5.5.2 sürümünü yayınlamış başlamayı planladıysan keşke bunda başlasaydın hocam yeni güncelleme gelmiş.
hocam kesinlikle o vpn ayarları ile ilgili bir sorun bence ayarları manuel olarak tekrar gir bazı romlarda bu tür arızalarla karşılaşmıştım ayarları manuel girerek gidermiştim.
aklımda 420 var ama performans artışı 396da daha fazla gibi dengelersem 420 kullanilcakResurrection remix çok stabil ama tek sorunu uygulamar arası geçişde yavaş ve oyun performansı berabat. Daha doğrusu işlemci dayanamıyor. Birde hocam romun ram miktari 420 mb mi olacak?
Hocam sizde böyle gidiyor ya nedense bende 1 gunu zor cikartiyor. Acaba surekli rom yuklemekten mi?
peki üstad kolay gelsinmerak etmeyin şuan 3 ROM uzerinde guncel çalışıyorum cm12.1 cm11 ve cm10.1 hangi istediğim performansi verebilirse onu paylaşacağım
iyi gözün aydın olsunHocam tesekkur ederim ikinizede sanirim avea da gunduz bi sorun vardi daha sonra halloldu
valla güzel kardeşim kullandığım batarya yanında verilen batarya haylada kullanıyorum değiştirmedim hiç düşünResurrection remix çok stabil ama tek sorunu uygulamar arası geçişde yavaş ve oyun performansı berabat. Daha doğrusu işlemci dayanamıyor. Birde hocam romun ram miktari 420 mb mi olacak?
Hocam sizde böyle gidiyor ya nedense bende 1 gunu zor cikartiyor. Acaba surekli rom yuklemekten mi?
Yukleyebilirsin ama cm9 kullanmak yerine cm10.1 kullanmani tavsiye ederim. Cunku artik cogu uygulama ics icin uygun olmuyor. Yani artik neredeyse ics=gbbeyler bi sorum olucak cm9 roma cm11 kamerasını yükleyebilir miyiz çünki aralarında baya bi fark var da
Yukleyebilirsin ama cm9 kullanmak yerine cm10.1 kullanmani tavsiye ederim. Cunku artik cogu uygulama ics icin uygun olmuyor. Yani artik neredeyse ics=gb
Bu senin biraz zamanini alir ama yaparsan sarj suren guzellesir.öle ama 10.1 in şarj performansı kötü nasıl yapabilecğimi anlatır mısın peki ??
Hocam yapacaginiz romlar cm11 cm12.1 ve cm10.1 tabanli mi olacak yoksa bir tanesini mi sececeksiniz. Cm11 ve cm12.1 stabil olursa cok tutar. Xda'da da yayinlarsiniz. Yeni bir [emoji6] arco68 olabilirsiniz.(arco baskan adamin dibiydi ama birakti iste.) Yani onun kadar olmasa da bir madriidi yada k-tech veya nilac olabilirsiniz. [emoji6] [emoji2] [emoji2] [emoji1]camera uygulamasi olarak google playde Geek camera diye bi uygulama var hem boyutu küçük hemde hızlı çekim yapıyor romdada bu uygulama gelicek
en çok performans veren yayinlancak inşallahHocam yapacaginiz romlar cm11 cm12.1 ve cm10.1 tabanli mi olacak yoksa bir tanesini mi sececeksiniz. Cm11 ve cm12.1 stabil olursa cok tutar. Xda'da da yayinlarsiniz. Yeni bir [emoji6] arco68 olabilirsiniz.(arco baskan adamin dibiydi ama birakti iste.) Yani onun kadar olmasa da bir madriidi yada k-tech veya nilac olabilirsiniz. [emoji6] [emoji2] [emoji2] [emoji1]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?