[ROM][KK]Xperia Mod Test Sürümü

Sponsorlu Bağlantılar

getget

Üye
yaklaşık bir aydır bu romu kullanıyorum çok memnunum iki sıkıntım var
1- dogrudan çevirme widget yok (hızlı arama için)
2- takvim özelliği için sürekli senkronizasyon istiyor bir türlü takvmde not ekleme yapamadım

kaandxxd

Üye
Emre senin romlarını çok beğeniyorum g wonder romun olsun bu romuda şimdi deneyeceğim fakat senden bir ricam var ya bu romun launcherini temasının bir apksı vs var mıdır şu batarya simgesini çok seviyorum :D birde g wonder 2 romunda ekran kapalı iken açma tuşuna 1 kere dokununca arada 3-5 saniye bekletiyor bunun nedeni ne işlemciden mi kaynaklanıyor cevaplarsan sevinirim teşekkürler.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Emre senin romlarını çok beğeniyorum g wonder romun olsun bu romuda şimdi deneyeceğim fakat senden bir ricam var ya bu romun launcherini temasının bir apksı vs var mıdır şu batarya simgesini çok seviyorum :D birde g wonder 2 romunda ekran kapalı iken açma tuşuna 1 kere dokununca arada 3-5 saniye bekletiyor bunun nedeni ne işlemciden mi kaynaklanıyor cevaplarsan sevinirim teşekkürler.
Cihaz elimde olmadığı için malesef artık devam edemiyorum.Ayrıca dosyalar da sadece bulutta duruyor :( Onun sebebi muhtemelen romun test sürümünde kalmış olmasıdır