Ultraslan8
Üye
Onemli degil yukleyince haber verOoo indiriyorum cok sagol![]()

@baskahmet bide bizim konuya 2.5i yükledim açıklamasıyla beraber nası olmuş bak bi

Onemli degil yukleyince haber verOoo indiriyorum cok sagol![]()

Yüklüyorum şimdiOnemli degil yukleyince haber ver
@baskahmet bide bizim konuya 2.5i yükledim açıklamasıyla beraber nası olmuş bak bi![]()
bakıcaz eline emeğine sağlık.
Kardesim bende nie durmadi o zaman. Istersen yeniden upload ediyim ingilizce olan yerlerin dosyasini attim flaslamana gerek kalmasin die ondan oldu galiba istersen duzeltir atarimYüklüyorum şimdibakıcaz eline emeğine sağlık.
Dostum tele duzenlediğiniz romu yükledim tel açılmadı maalesef.S4 mini yazısında kaldı.Uğraştıracak gibi gözüküyor.Şuan stock atıyorum stockun üzerine atmayı deniyecem.Cm nin üzerine atınca tel mallaştı herhalde
Stockun üzerine atılıyor rom şuan.Bakalım açılacakmı tel.Şu düzenlediğiniz romu
@Ultraslan8 Hocam nası düzenlediniz romu.Stock rom kurdum.Üzerine en güncel cwm yi kurdum.Romunuzuda kurdum.Ama bootaniamotion da şuan.Yine normal s4 mininin bootanimationu.Yoksa rom mu kurulmadı diye şüpheliyim.Nası kurdunuz siz.Tel açıldı fakat o rom yüklendi.Herşey durduruldu hatası.Ben anlamadım siz nası rom yaptınız.
Cevap bekliyorum ! Boşuna uğraştım o kadar Allahım ya.Format attım hala durduruldu....
Kardeşim lütfen doğru düzgün yapıpta upload et.Ben romu yükledim 1. tel açılmadı.Stock atıp yükledim anca öyle oldu.Ama herşey durduruldu hatası.Lütfen düzeltip yeniden upload et.Anla halimi.O kadar umutlanmıştım..Kardesim bende nie durmadi o zaman. Istersen yeniden upload ediyim ingilizce olan yerlerin dosyasini attim flaslamana gerek kalmasin die ondan oldu galiba istersen duzeltir atarim
tamam kardeşim kusura bakma şimdi yapıcam romu doğru düzgün sonrada uploada başlıcamKardeşim lütfen doğru düzgün yapıpta upload et.Ben romu yükledim 1. tel açılmadı.Stock atıp yükledim anca öyle oldu.Ama herşey durduruldu hatası.Lütfen düzeltip yeniden upload et.Anla halimi.O kadar umutlanmıştım..
Lütfen..Bu arada mega değilde google drive upload edersen sevinirim.tamam kardeşim kusura bakma şimdi yapıcam romu doğru düzgün sonrada uploada başlıcam
ama google drıver hesabım yokda verebilirmisin senin varsaLütfen..Bu arada mega değilde google drive upload edersen sevinirim.
Mallesf yok.Mega zor oluyor.Telefondan giriyorum indirmiyor çoğu zaman.ama google drıver hesabım yokda verebilirmisin senin varsa
tamam hesap kuruyumMallesf yok.Mega zor oluyor.Telefondan giriyorum indirmiyor çoğu zaman.
Kac dk diyorRom upload ediliyor...

Yazmiyo %8 deKac dk diyor![]()

Simdi bu romu kurmak icin stockda gerekir. Oho :/Yazmiyo %8 de![]()
Nedenki romun ustune kuramazmisinSimdi bu romu kurmak icin stockda gerekir. Oho :/
Cm nin ustune kurdum senin romu tel acilmadiNedenki romun ustune kuramazmisin
O rom hatali oldugu icin acilmamistirCm nin ustune kurdum senin romu tel acilmadi
Hadi bakalim kac oldu yuzdeO rom hatali oldugu icin acilmamistir
%17Hadi bakalim kac oldu yuzde
Vay be. Gercekten google drive megadan inanilmaz farkla upload ediyor.8.30 gib hazir olur rom herhalde. Ben yinede stock atayim sonra roma bakarim
TamamVay be. Gercekten google drive megadan inanilmaz farkla upload ediyor.8.30 gib hazir olur rom herhalde. Ben yinede stock atayim sonra roma bakarim