Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Kardeşim içimdeki hissi anlıyosun dimi telefonu bozdum senedi bitmedi telefoncunun birine götürdüm ilk ölmüş telefon dedi içim içimi yiyor kardeşim ya kaç gündür allah seni inandırsın ağlıyorum
sen bence al telefonu boşa para verme odinle düzeltiriz büyük ihtimal telefoncular afedersin rom vb. gibi şeylerden bi b*k anladıkları yok kafalarına göre yorum yapıyorlar

baskahmet

baskahmet

Üye
ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana :) %14 de ama ben bu romda baya kalcam gibi gözüküyo

bu kadar nie dert yaptın o telefonu sen bile tamir edebilirdin kardeşim korkma düzelir düzelmezse biz yardımcı olup düzeltiriz :)
Cok yavas upload ediyor. Upload edene kadar pc de kalirsin ins :)

sebastiyan97

sebastiyan97

Üye
sen bence al telefonu boşa para verme odinle düzeltiriz büyük ihtimal telefoncular afedersin rom vb. gibi şeylerden bi b*k anladıkları yok kafalarına göre yorum yapıyorlar
Şuan garantide telefon yapamazlarsa deneriz kardeşim ama düzeltilmicek gibi bi sorun değil dimi telefonu 4.2.2 güncellemesine dönderdim iştede kendi başıma sonra hattı görmedi wifi çalışmadı ımeı falan filan bakmaya çalıştım ayarlar kısmında göremedim ama telefonun ımeı sorgulayınca s4mini gözüküyo kardeşim düzelir dimi :(

baskahmet

baskahmet

Üye
Kardeşim içimdeki hissi anlıyosun dimi telefonu bozdum senedi bitmedi telefoncunun birine götürdüm ilk ölmüş telefon dedi içim içimi yiyor kardeşim ya kaç gündür allah seni inandırsın ağlıyorum
Odinden duzeltirdik.

baskahmet

baskahmet

Üye
Şuan garantide telefon yapamazlarsa deneriz kardeşim ama düzeltilmicek gibi bi sorun değil dimi telefonu 4.2.2 güncellemesine dönderdim iştede kendi başıma sonra hattı görmedi wifi çalışmadı ımeı falan filan bakmaya çalıştım ayarlar kısmında göremedim ama telefonun ımeı sorgulayınca s4mini gözüküyo kardeşim düzelir dimi :(
Al telefonu odinden duzeltirdik

sebastiyan97

sebastiyan97

Üye
baskahmet

baskahmet

Üye
Gelsin düzeltemezlerse düzeltelim kardeşim korkuyorum babamdan
İletişime geçerseniz sevinirim :(
Korkma. Benim telefona neler oldu da kurtardim bi bilsen :D

• Beğen
Tepkiler: reflex
baskahmet

baskahmet

Üye
ahmet eğer yatcak olursamda otomatik pc kapatmayı açarım 3 saate ayarlarım yatarım zaten upload eder :) sabahda linki veririm :)

taiki kardeşim dert ettiğin şeye bak ya :D
Kardesim. Sabah 7 ye kadar linki vermen lazim. Okula gitmeden kurayim da bakayim

sebastiyan97

sebastiyan97

Üye
ahmet eğer yatcak olursamda otomatik pc kapatmayı açarım 3 saate ayarlarım yatarım zaten upload eder :) sabahda linki veririm :)

taiki kardeşim dert ettiğin şeye bak ya :D
Allah razı olsun kardeşim ya

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Kardesim. Sabah 7 ye kadar linki vermen lazim. Okula gitmeden kurayim da bakayim
inşallah 12ye kadar yüklenr 12ye kadar bekleyebilirim maalesef zaten okula 6.30 da kalkıorum bu arada v3ün bootanimation sesi müthişdi onuda dahil etmiştim :)

baskahmet

baskahmet

Üye
inşallah 12ye kadar yüklenr 12ye kadar bekleyebilirim maalesef zaten okula 6.30 da kalkıorum bu arada v3ün bootanimation sesi müthişdi onuda dahil etmiştim :)
12 ye kadar imkansiz. Yuklenmez bence. Sabah 7 ye kadsr ver yeter

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
YANLIŞ ROM YÜKLEME SONUCU TELEFONUUN WİFİSİ GİTTİ ŞEBEKE ALAMIYORUM CİHAZ HATTI GÖRMÜYOR TEKNİK SERVİSE YOLLADIM DÜZELME İMKANI VARMIDIR :(
Sikinti yapma orijinal roma donus yaparsin. Bu arada kulaginiza kupe olsun sd kartinizda en cok begendiginiz rom surekli kalsin ki yuklediginiz romu begenmezseniz recovery den hemen yuklersiniz yani ugrasmazsiniz

• Beğen
Tepkiler: baskahmet ve Ultraslan8
baskahmet

baskahmet

Üye
Ultraslan ben yattim. Fena geldi uykum. Sabah 7 de kalktigimda link aciklama felan lutfen burda olsun. İyi geceler arkadaslar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ultraslan ben yattim. Fena geldi uykum. Sabah 7 de kalktigimda link aciklama felan lutfen burda olsun. İyi geceler arkadaslar
iyi geceler kardeşim sabaha rom elinde :)
@baskahmet al kardeşim 2.5 yüklenmiştir güle güle kullan :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

Üst Alt