qradyant
Üye
Aman abi o ne oylekucucuk ekran kullanilir mi. Go launcher ve tema kurdum guzel oldu
en iyisini yapmışsınAman abi o ne oylekucucuk ekran kullanilir mi. Go launcher ve tema kurdum guzel oldu
en iyisini yapmışsınişte bende xposed ile denicemNasi yapacaksin. Belki xposed ile olabilir ama emin degilm

Bu rom cok guzel be abien iyisini yapmışsın
ram stock gibi kullanmiyor fazla kullanmiyorstatusbar s5 mi ?Bu rom cok guzel be abiram stock gibi kullanmiyor fazla kullanmiyor
Kesinlikle öyle. Ben memnunum, bakalım v3 nasılmışBu rom cok guzel be abiram stock gibi kullanmiyor fazla kullanmiyor

aynen ya b rom için değme ama ortada emek hırsızlığı varKesinlikle öyle. Ben memnunum, bakalım v3 nasılmış
Elemanlar birbirleriyle kavga ediyor aşağıda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hicbirsey anlamadim ama ploiki var orda. Oda bir rom vekesin kavga varKesinlikle öyle. Ben memnunum, bakalım v3 nasılmış
Elemanlar birbirleriyle kavga ediyor aşağıda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

aynen sözde ploikinin dosyalarını çalmışlar ama yalanHicbirsey anlamadim ama ploiki var orda. Oda bir rom vekesin kavga var![]()

Dediğin gibi değmez, onlar kavgasını yapsın millet kullansın olacakaynen ya b rom için değme ama ortada emek hırsızlığı var
Translate den çeviri yapHicbirsey anlamadim ama ploiki var orda. Oda bir rom vekesin kavga var![]()

yükledinmiOtaya 3.1 gelmis![]()

beyaz değil şeffafBen yuklemicem. Beyaz kismi sevmedim

Yukledinmi. Nasi iyumibeyaz değil şeffaf![]()
geçişler filan süper hataya rastlamadım şuan iyi gidiyorYukledinmi. Nasi iyumi

Daha 5 dkdir yukledin hata olmasin bi zahmetgeçişler filan süper hataya rastlamadım şuan iyi gidiyor![]()
biraz ss atarmisin tema ayarlar felantamam biraz bekle atcamDaha 5 dkdir yukledin hata olmasin bi zahmetbiraz ss atarmisin tema ayarlar felan

sen bilirsin valla benim şuanlık iyi gidiyor bakalımOtadan guncellemiyor. Simdi en az 1.5 Gbdir indirmek. Sikinti degi . 5 dkda inerde cwmden wipe yapcaksin hafizadan ugrascaksin cok uzun is