Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
S5 Romlarının hepsini yükledim en iyisi o idi
@Ultraslan8 kardeşim s5 v3 pazar gecesi veya pazartesi sabahı çıkacak.Xda son yorumunda öyle diyor.
Saol bende baktim simdi ploikideyim resmen hayal kirikligi yani bazi yerler ingilizce statusbarin altinda s5 ploiki rom yaziyo hareketli olarak o cok sarj yer bi an once su v3 ciksin kurucam
S5 Romlarının hepsini yükledim en iyisi o idi
@Ultraslan8 kardeşim s5 v3 pazar gecesi veya pazartesi sabahı çıkacak.Xda son yorumunda öyle diyor.

baskahmet

baskahmet

Üye
Saol bende baktim simdi ploikideyim resmen hayal kirikligi yani bazi yerler ingilizce statusbarin altinda s5 ploiki rom yaziyo hareketli olarak o cok sarj yer bi an once su v3 ciksin kurucam
Ploiki bende çok iyiydi :) en iyisi cm12 veya stock kardeşim boşuna uğraşıyorsun bunu 2 mizde biliyoruz

sozer

Üye
Ploiki bende çok iyiydi :) en iyisi cm12 veya stock kardeşim boşuna uğraşıyorsun bunu 2 mizde biliyoruz
son sürüm ploiki yükledim 1 gün kullanabildim
oyun oynarken durduk yere çıkıyordu
şimdi unofficial cm12 yüklüyorum ve artık değiştirmek istemiyorum
bıktım yedek alıp tekrar yüklemekten
bence en iyisi şu haliyle bile cm12
birde tw tema yüklenince tam oluyor

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
son sürüm ploiki yükledim 1 gün kullanabildim
oyun oynarken durduk yere çıkıyordu
şimdi unofficial cm12 yüklüyorum ve artık değiştirmek istemiyorum
bıktım yedek alıp tekrar yüklemekten
bence en iyisi şu haliyle bile cm12
birde tw tema yüklenince tam oluyor
Kardeş cm12 ye geliştiricelerden tam destek geldi.Xda inanılmaz çalışıyor.Xposed çalışmıyordu cm12 de.Xda başardı ve artık xposedde var ! Kendi temanı kendi yapabilme desteği sunuyor ! Eee daha ne kardeşim

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ploiki bence bundan sonra rom yapiyorum die gecinmesin berbat bi rom olmus eminim v3 bunu 4e katlicaktir :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Ploiki bence bundan sonra rom yapiyorum die gecinmesin berbat bi rom olmus eminim v3 bunu 4e katlicaktir :)
Kardeşim s5 lollipopuda ploikiyide yapan geliştiriciler neredeyse aynı.Ayrıca aynı tas aynı hamam.Çok şey bekleme

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Kardeşim s5 lollipopuda ploikiyide yapan geliştiriciler neredeyse aynı.Ayrıca aynı tas aynı hamam.Çok şey bekleme
Ama ploikinin grubuyla s5 lollipop grubu tartistilar o yuzden kusler

baskahmet

baskahmet

Üye
Ama ploikinin grubuyla s5 lollipop grubu tartistilar o yuzden kusler
Aynı s5 görünümü olacak.Aynı tas aynı hamam yine.Ne bekliyorsun ki en fazla ? 200 mb mi ram kullanacak sanki.Yine boşta 650 ram kullanacak.Sadece uygulamalar note 4 ile değişti ki s5 ile pek bir fark yok.Ne bekliyorsun ki

• Beğen

magnumxx

Üye
S5 rom on numara, on numara... Stock bos is cm nin de goruntusu cok kotu. S5 gorsellik her seye bedel ayrica bu ek ozellkkleri yaninda ekstra gibi dahada mukemmel. Cift pencereli mod arac kutusuu sarji filan cok iyi

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
S5 rom on numara, on numara... Stock bos is cm nin de goruntusu cok kotu. S5 gorsellik her seye bedel ayrica bu ek ozellkkleri yaninda ekstra gibi dahada mukemmel. Cift pencereli mod arac kutusuu sarji filan cok iyi
Goruntusu kotu diye performanstan vazgecicek degilim. Launcherler ile mukemmel oluyor.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Tam ustune bastin s5 rom gorsel ve pil acisindan super ama stocku kotuleme oda super sadece sarj sorun

magnumxx

Üye
1.5 gb ramli cift cekirdekli telefondan cok ustun bisey beklemiyorum. Senin cm12 de yaptigin her seyi ben bunda da yaparim. Performans dedigin antutu da 100 200 puan fazla almaksa orasi ayri. Senin yapipta benim yapamadigim bisey soyle hak vereyim.
Stock 5 para etmez. Stock bi passat mi daha guzeldir yoksa custom passat. Her seyin adabinca modifiyelisi daha hosdur

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
1.5 gb ramli cift cekirdekli telefondan cok ustun bisey beklemiyorum. Senin cm12 de yaptigin her seyi ben bunda da yaparim. Performans dedigin antutu da 100 200 puan fazla almaksa orasi ayri. Senin yapipta benim yapamadigim bisey soyle hak vereyim.
Stock 5 para etmez. Stock bi passat mi daha guzeldir yoksa custom passat. Her seyin adabinca modifiyelisi daha hosdur
Antutuyu takmiyorum bile. Cm12 her yonden s5 ten daha iyi gorsellik disinda. Antutuyu sen takiyorsan yanlis yapion. Hiz dedigim. Performans. Uygulamalari hizli acma ayarlari hizli acma gibi cm12 s5 ten bu ozelliklerden ustun. S4 mini gorselluge onem vermeyenlere sor cm12 mi s5 mi diye yuzde 80 cm12 derler

magnumxx

Üye
Su romun guzelligine bak ya sadece bildirim cubugu yeter. Ben bunu ancak iosla karsilarim.diger romlarla kiyaslamak cok sacma
Sen bi uygulamayi 10 salisede aciorsan ben 15 salisede acarim hatta belkide ayni anda acarim. Bu benim icin kiyaslama kriteri bile degil. Bu rom parali olsa alinir, evlat olsa sevilir, devlet kursa vatandasi olunur.

baskahmet

baskahmet

Üye
Magnum, rom yuklemelere daha yeni basladin. O romdan da gideceksin. Bende ilk baslarda oyleydim sonra s5 in gorunumunden skldim.

magnumxx

Üye
Bu rom var ya bu rom bi baska acayip bisey 3310'a optimize etsinler. 5 milyar desinler ilk ben alirim. Bak s5 mi bu rom olan s3 minimi desinler hic dusunmem s3 un tipsiz tasarimina ragmen onu alirim

• Beğen

Üst Alt