baskahmet
Üye
hep öyle oluyor zaten biri çıkar görseli iyi şarjı iyi bilmem ne sende yüklersinAma yuklemicem kendimden eminliyim
hep öyle oluyor zaten biri çıkar görseli iyi şarjı iyi bilmem ne sende yüklersinAma yuklemicem kendimden eminliyim
Yok ya valla yuklememhep öyle oluyor zaten biri çıkar görseli iyi şarjı iyi bilmem ne sende yüklersin![]()

S5 lolipopmu yoksa rc 3.2 miBeyler bakalim stock romda ne kadar kalacaksiniz
Adamlar bu romu 4.4.4 surumune portladilar bir kac gune yayinlanir bakalim yukleyecekmisiniz..
Ben stocktan donmem ama sen krunca yinede at bikac tane resimLollipop. V2,5 adiyla
At ya nolcak sanki merak ederim ben yeni romlari hepKuracaksiniz ben ne demistim sizlere ama size yardimci olmak icin resimleri atmayacam

Laf etmedik sadece stocka gecmeyr karar verdikBir kere android in en saglam romu stabil olan 4.4.4 u protladilar zamanla 5 te stabil olacaktir ama zamani var dedigim gibi siz kurmayin o kadar laf ettiniz
Kim dedi kuracam diye ? Kendi kendine gelin güvey oluyorsunKuracaksiniz ben ne demistim sizlere ama size yardimci olmak icin resimleri atmayacam
Derken abi ?easyyyy
He tamam, s5 romundamisin abi sen ben bayadir stocktayimHararete gerek yok demek istedim![]()
Yok, ben son iki aydır stock kullanıyorum ve memnunum, sadece batarya %20 nin altına gelince bi anda boşalma oluyo. Onun dışında başka bi kusur yokHe tamam, s5 romundamisin abi sen ben bayadir stocktayim

Evet ya o sorun bendede var yoksa baska sorunu yok dogru soyluyorsunYok, ben son iki aydır stock kullanıyorum ve memnunum, sadece batarya %20 nin altına gelince bi anda boşalma oluyo. Onun dışında başka bi kusur yok![]()
Ben hergün 1kere şarj ediyorum. O birazda kullanmaya bağlıAbi bende sarj da iyi gidiyor hemde bayasende nasil, bide bende arada bazen hafif kasilma oluyor