Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
rusyaya geçtin dayaamadın yani :) durum nasıl iyimi
Aynen öyle oldu. Stock daha rahat ve kullanışlı. Durum iyi kardeşim. Şarj kötü olsada bunda kalacam zaten. Stock kulanımı rahat ve basit. Kötü olursa yapacak birşey yok. Ama iyi olacağına inanıyorum. İyide gidiyor

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Aynen öyle oldu. Stock daha rahat ve kullanışlı. Durum iyi kardeşim. Şarj kötü olsada bunda kalacam zaten. Stock kulanımı rahat ve basit. Kötü olursa yapacak birşey yok. Ama iyi olacağına inanıyorum. İyide gidiyor
Hadi bi yemin edelim stocktan ayrilmicamiza bende stocka gecicem :D

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
baskahmet

baskahmet

Üye
hayır ya artık bıktım valla yüklemicem hiçbişey şarjı halletmeye çalışcam stockta bundan sonra
Halledicek birşey yok. Kalibreyi düzgün yapıp düzenli şarj edeceksin. Titanium kurup gereksizleri kaldıracaksın. Greenify kuracaksın. Hepsini yapınca otomatik çözülüyor zaten ;)

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Halledicek birşey yok. Kalibreyi düzgün yapıp düzenli şarj edeceksin. Titanium kurup gereksizleri kaldıracaksın. Greenify kuracaksın. Hepsini yapınca otomatik çözülüyor zaten ;)
greenify hariç hepsini yapıcam :)

baskahmet

baskahmet

Üye

Niye greenifyi küçümsüyorsun ? O program tüm android uygulamalarından daha iyi ama değerini bilmiyorsun. Yine şarjın kötü gidecek

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Niye greenifyi küçümsüyorsun ? O program tüm android uygulamalarından daha iyi ama değerini bilmiyorsun. Yine şarjın kötü gidecek
yok buzluk uygulamasını yapıcam yine ben onda şarj süperdi custom atınca mal oldu afedersin şarj :)

baskahmet

baskahmet

Üye
yok buzluk uygulamasını yapıcam yine ben onda şarj süperdi custom atınca mal oldu afedersin şarj :)
Greenifyi kur kullanmadığın uygulamalar arka planda şarj ve ram yiyeceğine bırak greenify uyutsun.

baskahmet

baskahmet

Üye
valla buzluğu tekrar denicem başarılı olursa programa gerek klmıcak :)
Sen beni anlamıyorsun. Neyse sen bildiğini yap. Bu arada şarjım da gayet iyi gidiyor. 10 şarj gitti 50 dk ekran süresi verdi gayet iyi

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Sen beni anlamıyorsun. Neyse sen bildiğini yap. Bu arada şarjım da gayet iyi gidiyor. 10 şarj gitti 50 dk ekran süresi verdi gayet iyi
telefona root attım reboot dedim bootanimation sesi geliyo ama tel aççılmıyo

Üst Alt