Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
4.2 antutu puanım

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Kalibrasyon tamam. Şarj 100 ve çıkardım. İyi performans vermesse tekrar rom arayışına gireceğim
bendede aynı şuan yeni çıkardım performansta sıkıntı olmaz zaten şarj asıl mesele :)

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Bu yazdiklarinizi unutmayin 4. 2. 2 de kalamayacak yeni rom yukleyecekseniz cok uzun surmez.
Bu arada picasa albumu geldi diyen sekronisyonu kapat picacayi kapaman yeterli
Antutu puani 28 bin olsa ne olacak dostum.

baskahmet

baskahmet

Üye
Bu yazdiklarinizi unutmayin 4. 2. 2 de kalamayacak yeni rom yukleyecekseniz cok uzun surmez.
Bu arada picasa albumu geldi diyen sekronisyonu kapat picacayi kapaman yeterli
Antutu puani 28 bin olsa ne olacak dostum.
Beklediğim cevap geldi. Bişey olsun diye yazmıyorum arkadaşa bilgi veriyorum. Yeni rom yükleyebilirim. Ama s5 rom asla

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ultraslan8

ysf3404

Üye
telefonu söylediğiniz gibi yaptım ama telefon açıldığında sıfırlandığı için ayarları düzenliyodum o sırada tam wifi ayarlarına gidiyordum ayarlar durduruldu hatası veriyor ne yapabilirim telefonu açamıyorum lütfen

baskahmet

baskahmet

Üye
telefonu söylediğiniz gibi yaptım ama telefon açıldığında sıfırlandığı için ayarları düzenliyodum o sırada tam wifi ayarlarına gidiyordum ayarlar durduruldu hatası veriyor ne yapabilirim telefonu açamıyorum lütfen
Stock rom yükle odinden

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
4.2.2 yükle orjinl stockuı :)

ysf3404

Üye
telefonu dediğiniz gibi yaptım fakat telefonu açtığımda bikaç ayar istedi dil ayarından sonra wifi ayarı vardı bende açtığımda ayarlar durduruldu hatası alıyorum lütfen yardım edin telefonu açamıyorum LÜTFEN YARDIM EDECEK KİMSE YOKMU

Üst Alt