baskahmet
Üye
13.sen kaç yaşındasınki
13.sen kaç yaşındasınki
hım bende 16

Çıkarmahım bende 16
@baskahmet şarj 100 oldu hala şarj oluyor dio kaç ddakikadır![]()
şarj 100 oldu daha sarj oldu demiyo ya kaç dakikadır4.2 antutu puanım
100 olduysa ve şarj olmuyo diyosa çıkar. Bu arada antutu puanım nasılşarj 100 oldu daha sarj oldu demiyo ya kaç dakikadır

antutu puanın güzel bu arada100 olduysa ve şarj olmuyo diyosa çıkar. Bu arada antutu puanım nasıl![]()
şarj oluyor yazıyo 100de ama bi türlü sarj oldu yazmadı 
Tam dolduruyor kalibre ettin ya. Aylar sonra 4.2.2 görmek güzelantutu puanın güzel bu aradaşarj oluyor yazıyo 100de ama bi türlü sarj oldu yazmadı
![]()
aynen ya 4.2.2yi özlemiştimTam dolduruyor kalibre ettin ya. Aylar sonra 4.2.2 görmek güzel

Kalibrasyon tamam. Şarj 100 ve çıkardım. İyi performans vermesse tekrar rom arayışına gireceğimaynen ya 4.2.2yi özlemiştim![]()
bendede aynı şuan yeni çıkardım performansta sıkıntı olmaz zaten şarj asıl meseleKalibrasyon tamam. Şarj 100 ve çıkardım. İyi performans vermesse tekrar rom arayışına gireceğim

Beklediğim cevap geldi. Bişey olsun diye yazmıyorum arkadaşa bilgi veriyorum. Yeni rom yükleyebilirim. Ama s5 rom aslaBu yazdiklarinizi unutmayin 4. 2. 2 de kalamayacak yeni rom yukleyecekseniz cok uzun surmez.
Bu arada picasa albumu geldi diyen sekronisyonu kapat picacayi kapaman yeterli
Antutu puani 28 bin olsa ne olacak dostum.
Sarjin nasil suanlikBeklediğim cevap geldi. Bişey olsun diye yazmıyorum arkadaşa bilgi veriyorum. Yeni rom yükleyebilirim. Ama s5 rom asla
7 şarj gitti ekran süresi 12 dk gösteriyor ama restart atınca pil süresi gidiyor. Uzun lafın kısası toplam 45dk süre verdi 7 şarj gittiSarjin nasil suanlik
Stock rom yükle odindentelefonu söylediğiniz gibi yaptım ama telefon açıldığında sıfırlandığı için ayarları düzenliyodum o sırada tam wifi ayarlarına gidiyordum ayarlar durduruldu hatası veriyor ne yapabilirim telefonu açamıyorum lütfen
4.2.2 yükle orjinl stockuıtelefonu söylediğiniz gibi yaptım ama telefon açıldığında sıfırlandığı için ayarları düzenliyodum o sırada tam wifi ayarlarına gidiyordum ayarlar durduruldu hatası veriyor ne yapabilirim telefonu açamıyorum lütfen

beni yanlış anladınız bu 4.2.2 stock değil yüklediğimiz customa giriyor kernel farklı..4.2.2 yükle orjinl stockuı![]()