Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
daha dün roma aşıktın noldu şimdi anlamadım :D

daha dün roma aşıktın noldu şimdi anlamadım :D
hayır gayet güzel rom fakat stocka dönmicem diip duruyolar herkes bigün stocka döncek ss alabilirsiniz :D

djraghav

djraghav

Üye
evet unlara takılıyorum ayrıca ayarlar bi hoş falan statusbarda daha fazla şey var daha güzel gözüküyor bence
bu arada stock a dönmiceğime yemin ederim söz veriririm diye bişey demedi kimse herkez kendi telefonuna istediğini yapar güncelleme gelir daha kötü olur (lollipop mesela) stock a geçersin lollipop 20141228 güncellemesinden sonra batırdı bende stock geçtim mesela ?

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
@baskahmet kardeşim bu rootlu galiba rotu kaldırsam bişey olurmu ?

baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
baskahmet

baskahmet

Üye
tamam şimdi titaniumdan gereksizleri kaldırıyorum :)
oo yükledinmi :D bende daha iniyo sandım tamam takıl sen ama 1 saatte rom kötü deyip bırakma ha biraz uğraş kalibre felan yap 2 gün bekle olmassa başka rom yüklersin

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
oo yükledinmi :D bende daha iniyo sandım tamam takıl sen ama 1 saatte rom kötü deyip bırakma ha biraz uğraş kalibre felan yap 2 gün bekle olmassa başka rom yüklersin
tamam ama ben daha dönmem sanırsam :D şimdi gereksizleri kaldırıp kalibre etcem 47 şarj var :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
gereksizleri kaldır yeniden başlat kalibre et dinlensin telefon
tamadır senin meşur kalibreyi yapacam :D
@baskahmet ya google hesabını açınca googlede benim fotolar geldi picasa albümü yani silemiyorum nasıl silerim

baskahmet

baskahmet

Üye
tamadır senin meşur kalibreyi yapacam :D
@baskahmet ya google hesabını açınca googlede benim fotolar geldi picasa albümü yani silemiyorum nasıl silerim
Bilmiyorum ki. Ben bütün gereksiz ne varsa sildim. Toplam 1 sayfa uygulama kaldı

baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Aynen bende bekliyorum 46 şuan. İlk deneyimim 15 şarj gitti 1 saat verdi. Kalibreli daha iyi olur. Şarj oluyosa bir daha quick yap dahada yapma
yaptım zaten :) senin facebook linkin varsa atarmısın :)

Üst Alt