baskahmet
Üye
O kadar detaya takilma. Simdi upload ed hesabima. Upload edcen indircem 2 saat ohhoo direk hesaba yuklesen ben indirmeden onu yukleyebikirmiyimbaşlıyorum son kontrolü yapıyorum emin olmak için
telefon rehber yerini beyaz yapmaya çalışıyorum
orasını bilmiyorum vallaO kadar detaya takilma. Simdi upload ed hesabima. Upload edcen indircem 2 saat ohhoo direk hesaba yuklesen ben indirmeden onu yukleyebikirmiyim
Yarina sarkabilir. Upload et link ver yeter. Romda ne gibi ozellikker yaptin sayarmisinorasını bilmiyorum valla
uploada başladım bakalım hadi hayırlısı
sistemin bütün sesleri değişti (dokunma sesi vb.)Yarina sarkabilir. Upload et link ver yeter. Romda ne gibi ozellikker yaptin sayarmisin
Ellerin dert gormesin ne diyelimsistemin bütün sesleri değişti (dokunma sesi vb.)
v3deki duvar kağıtları 2.5e geldi
ingilizce olan yerler türkçeleştirildi (arama ekranı,pin kodu ekranı,tuş kilidi ekranı vb.)
bunları yaptım değişiklik olarak
ha bide 11 tane tema var
1.5 - 2 saat suruyor genelde. Ben yatarim o zamana upload eder aciklamasini koyar linki yapistirirsin5:23 yazıyo ama onlar yalan ya %7de inşallah çabuk yapar
linki buraya atarım çıkar çıkmaz1.5 - 2 saat suruyor genelde. Ben yatarim o zamana upload eder aciklamasini koyar linki yapistirirsin
Oyunlarda kasma dokunmatik sorunu vb varmilinki buraya atarım çıkar çıkmaz
oyun denemesi yamadım ama dokunmatikte hiçbi sorun yokOyunlarda kasma dokunmatik sorunu vb varmi
Rica etsem dr drivingi dener misinoyun denemesi yamadım ama dokunmatikte hiçbi sorun yok
tamam hemen deniyorumRica etsem dr drivingi dener misin
Tamam cok sagoltamam hemen deniyorum
denedim özellikle dönüşleri filan hızlı yaptım 0 kasma oldu
yok valla bende olmadıTamam cok sagol
Ayrica gaza basili tutuon ya hic dokunmatikte oyunda sorun olmadi dimi algilamama felan
Cok sagol kardesim. Bikmadan denedin ve cevap yazdin. Sagol. Upload ne kadsr kaldi acabayok valla bende olmadı
Stock rom yukleyebilirdibizYANLIŞ ROM YÜKLEME SONUCU TELEFONUUN WİFİSİ GİTTİ ŞEBEKE ALAMIYORUM CİHAZ HATTI GÖRMÜYOR TEKNİK SERVİSE YOLLADIM DÜZELME İMKANI VARMIDIR
Tehlikeye atmak istemedim beceremem diye ama düzelir dimi daha senedi bitmedi abi babamdan çok korkuyorum düzelmicek bişi değil dimi düzelirmiStock rom yukleyebilirdibiz
ne demek yardımcı olduysam ne mutlu banaCok sagol kardesim. Bikmadan denedin ve cevap yazdin. Sagol. Upload ne kadsr kaldi acaba
bu kadar nie dert yaptın o telefonu sen bile tamir edebilirdin kardeşim korkma düzelir düzelmezse biz yardımcı olup düzeltirizTehlikeye atmak istemedim beceremem diye ama düzelir dimi daha senedi bitmedi abi babamdan çok korkuyorum düzelmicek bişi değil dimi düzelirmi
Kardeşim içimdeki hissi anlıyosun dimi telefonu bozdum senedi bitmedi telefoncunun birine götürdüm ilk ölmüş telefon dedi içim içimi yiyor kardeşim ya kaç gündür allah seni inandırsın ağlıyorumne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana%14 de ama ben bu romda baya kalcam gibi gözüküyo
bu kadar nie dert yaptın o telefonu sen bile tamir edebilirdin kardeşim korkma düzelir düzelmezse biz yardımcı olup düzeltiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?