Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

başlıyorum son kontrolü yapıyorum emin olmak için
telefon rehber yerini beyaz yapmaya çalışıyorum
O kadar detaya takilma. Simdi upload ed hesabima. Upload edcen indircem 2 saat ohhoo direk hesaba yuklesen ben indirmeden onu yukleyebikirmiyim

O kadar detaya takilma. Simdi upload ed hesabima. Upload edcen indircem 2 saat ohhoo direk hesaba yuklesen ben indirmeden onu yukleyebikirmiyim
orasını bilmiyorum valla
uploada başladım bakalım hadi hayırlısı

Tepkiler: baskahmet
Yarina sarkabilir. Upload et link ver yeter. Romda ne gibi ozellikker yaptin sayarmisin
sistemin bütün sesleri değişti (dokunma sesi vb.)
v3deki duvar kağıtları 2.5e geldi
ingilizce olan yerler türkçeleştirildi (arama ekranı,pin kodu ekranı,tuş kilidi ekranı vb.)
bunları yaptım değişiklik olarak
ha bide 11 tane tema var

Tepkiler: baskahmet
Ellerin dert gormesin ne diyelim insallah kaliriz bu romda. Kac dk var uploada acaba

5:23 yazıyo ama onlar yalan ya %7de inşallah çabuk yapar

5:23 yazıyo ama onlar yalan ya %7de inşallah çabuk yapar
1.5 - 2 saat suruyor genelde. Ben yatarim o zamana upload eder aciklamasini koyar linki yapistirirsin

Bu arada oyunlarda dokunmatik sorunu veya kasma gibi sorunlar varmi

Tepkiler: Ultraslan8
YANLIŞ ROM YÜKLEME SONUCU TELEFONUUN WİFİSİ GİTTİ ŞEBEKE ALAMIYORUM CİHAZ HATTI GÖRMÜYOR TEKNİK SERVİSE YOLLADIM DÜZELME İMKANI VARMIDIR

Cok sagol kardesim. Bikmadan denedin ve cevap yazdin. Sagol. Upload ne kadsr kaldi acaba
ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana %14 de ama ben bu romda baya kalcam gibi gözüküyo
Tehlikeye atmak istemedim beceremem diye ama düzelir dimi daha senedi bitmedi abi babamdan çok korkuyorum düzelmicek bişi değil dimi düzelirmi
bu kadar nie dert yaptın o telefonu sen bile tamir edebilirdin kardeşim korkma düzelir düzelmezse biz yardımcı olup düzeltiriz

Kardeşim içimdeki hissi anlıyosun dimi telefonu bozdum senedi bitmedi telefoncunun birine götürdüm ilk ölmüş telefon dedi içim içimi yiyor kardeşim ya kaç gündür allah seni inandırsın ağlıyorum