magnumxx
Üye
2.5 niye yuklemiyorsun. Ara sira kasiyor ama sadece guc tasarruf ve ultra guc tasarruf icin bile yuklenir.hım benim için görsellik önemli biliyosun ploiki xda dan kalkmadı hala konusu duruyo yeni baktım sence yüüklemelimiyimyeni versiyonu
ya 1 gün sonra filan diğeer v3 gelirse yeniden kurcam o yüzden denemediğim bi romu denemek içindi2.5 niye yuklemiyorsun. Ara sira kasiyor ama sadece guc tasarruf ve ultra guc tasarruf icin bile yuklenir.
ben yükledim şuan kullanıyorum görselliği s5 kitkat gibi note4 den alınan kısımlarıda varhım benim için görsellik önemli biliyosun ploiki xda dan kalkmadı hala konusu duruyo yeni baktım sence yüüklemelimiyimyeni versiyonu
ploikimmi yükledin senben yükledim şuan kullanıyorum görselliği s5 kitkat gibi note4 den alınan kısımlarıda var
performans iyi
pil ömrü 1 saat aktif kullandım %2 indi
geçiş için yükleyebilirsin
eğer beğenmezsen s5 v3 yüklersin
V2.5 yüklemiş.ploikimmi yükledin sen
Hadi ama yapma cm12 daha iyi bunu hepimiz biliyoruz stock lolipop çıkarsa tabiki stock geçicez.Ploiki xda dan kalkmıştı.Bence s5 romları bırak daha çok performans veren romlara yönel.Yüklesem ben cm12 veya stock yüklüyorumİkiside eşit benim için
Cm 12 deyim zatenHadi ama yapma cm12 daha iyi bunu hepimiz biliyoruz stock lolipop çıkarsa tabiki stock geçicez.
Hadi insallah iyi cikarv3.0 rom test bitti. upload ediliyor bilginize
inşallah kardeşimHadi insallah iyi cikar
Bence ayni olacak sadece uygulamalar degisecek.inşallah kardeşim
belli olmaz bekliyoruzBence ayni olacak sadece uygulamalar degisecek.
Laglar felan gitmis diyolar insallah oyledir de bekledigine degerbelli olmaz bekliyoruz
aynen sizde biliyosunuz nası heycanla beklediğimi inşallah hayal kırıklığına uğramamLaglar felan gitmis diyolar insallah oyledir de bekledigine deger
İnsallah. 1-2 saate hazirlanir romunaynen sizde biliyosunuz nası heycanla beklediğimi inşallah hayal kırıklığına uğramam
hımm saol bilgi için forumdakilerde bana sabırlı ol diyolar türkler sabırsızİnsallah. 1-2 saate hazirlanir romun
Cm12 unofficial son surum takiliyorum. Cok iyi. Full turkce olmus rom, ingilizce yer yok buda kolaylik sagliyor. Durum boyle.hımm saol bilgi için forumdakilerde bana sabırlı ol diyolar türkler sabırsız
@baskahmet senin telefonda durumlar nasıl
tamam teşekkürlerCm12 unofficial son surum takiliyorum. Cok iyi. fu ll turkce olmus rom, ingilizce yer yok buda kolaylik sagliyor. Durum boyle.
Daha cikmamis linklertamam teşekkürler
valla afedersiniz ama en sonunda konuya küfür edicem bu ne ya bi test bitti diolar bi evam ediyo sabırlı ol diolar sabrımızında bı sınırı var
Evet ya harbiden sinir oldum sabir denen bisey kalmadiDaha cikmamis linkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?