Ultraslan8
Üye
onları verirsen şimdi link yüklerim tr olsunKisiden kisiye farklilik gosterir ben samsung un uygulamalari kaldirdim bayagi uygulama kaldirdim sende kullanmayacaklari kaldir ama dedigim gibi birkac uygulama ing ama tr yaptim veririm onlar yuklersin tr olur
tamam bekliyorumOnlari upload yapmam lazim bekle o zaman
tamam romu tekrar kurcam installationu seçicemLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yukarda linkteki zipleri icinde ayirdim app icindekileri app ye priv-app icindekileri oraya atacaksin yanliz atmadan once sil sonra yapistir izinleri ver ok
Intastalliotion u sec yoksa olmaz
system app de bişiler silip yükledim kamera için ama düzelmedi.wipe islemlerini yaptin mi hic birsey yapamazsan 4. 4. 2 yeniden kur
Tmm senin isini halledelim senin icinde upload yapacam beklemen lazimsystem app de bişiler silip yükledim kamera için ama düzelmedi.
tamam yaptım ama şimdide sadece orta tuşa basınca son uygulamalar butonu gelmiyoPilini cikar sonra acip recovery moda gir wipe yap
Normalde hatayi vermemesi lazim bi eksik oldu kesin
tamam yaptım sorun kalmadıPilini cikart sonra takip direk recovery e gec
Wipe cache
Advanted/dalvik cache yap
Sobra tekrar reeboot et bakalim ne olacak aslinda bu hatayi vermemesi lazim bi eksik var
saol çok saol çok iyi birisin herşey çalışıyor sayendeHersey calisiyor mu bi kontrol edermisin yatacam sana yardim etmek icin bekliyorum eger hersey caliaiyorsa sorun yoktur
Bende bu romda kalcam artikUltraslan8 yinemi rom değiştin. Neyse diyecek sözüm yok. Stocktan ekram görüntü istemiştin buyur
hahahBende bu romda kalcam artik
Tamam sen bilirsinhahah2 gün önce de öyle diyodun 2 rom değiştirdin. Stockta kal en iyisi ama sen bilirsin yine rom değiştireceksin ss alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?