[ROM] [JOYOS CM7] [PORT] [STABİL] Hoaaamers Joy (İPHONE GÖRÜNÜMLÜ) Galaxy W i8150

Sponsorlu Bağlantılar

furuko1231

Üye
    Konu Sahibi
[ROM] [JOYOS CM7] [PORT] [STABİL] Hoaaamers Joy (İPHONE GÖRÜNÜMLÜ) Galaxy W i8150
Öncelikle video;
[video=youtube;ZdodnUWEDWo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZdodnUWEDWo[/video]

V2 GÖRÜNTÜLERİ:

@germir arkadasin belirttigi uzere TURKCE yoktur.(V1) (V2de varmı bilemiyorum.)

Özellikleri;
CM7 Build 3 üzerine kurulu.
Oisis kernel v2
2.6.35.14
GAPPS yüklü.
İOS tipi arayüz.
İOS uygulamaları.
Max beatsaudio&audiofx widget
Bravia Engine
Adrenaline Engine&Boost
Akıcı&Hızlı
Sdcard swap edilmiş.
FM Radio çalışıyor.

Yükleme:
Telefonu yeniden başlatın CWM ye girin.
Her soruna karşı romunuzun yedeğini alın.
Wipe data/cache, dalvik cache
Mounts system ve format system diyin.
Sonra mounts system&data yapın.
Yükleyin romu.
Yükleme bitince Fix Permissions seçeneğini seçin.

Uygulama içinde sorun çıkaranlar:
Kamera

İndirme:

Hoaaamers Joy's.zip:

V2:

Hayırlı olsun.

sadikbircan

Üye
Ya allah aşkına şu ingilizceyi madem bilmiyorsunuz bali google çeviriden aldığınız gibi kopyala yapıştır yapmayın şu konuları.Biraz okuyup anlaşılır hale getirmek şu yazıyı zor geliyorsa bırakın da konuyu uğraşacak yada kendisi çevirebilecek kişiler açsın.Buraya kopyala yapıştır usulü konu açsam android bölümü galaxy w ile dolar taşar.xda forumunda 100 den fazla konu var galaxy w hakkında.Tamam paylaşım güzel ama biraz hakkını verin 2dk ayırıp devrik cümleleri anlamlı bişeyler haline getirin. Bu hazırcı mantıkla birşey olmaz.konuya biraz emek harcayın herkes takdir eder beğenir.

furuko1231

Üye
    Konu Sahibi
İsterseniz kendiniz girın konusuna bakın adam bu kadar ayrıntısız yazmış. sadece bug bölümü gçeviri diğerlerinı ben cevırdım illa yazıyı renklimi yapacağım sizınle tartisacak değilim konularımı beğenmıyorsanız bakmayın.

sadikbircan

Üye
Ben konularınızı beğenmiyorum demedim.Sadece xda forumundaki konunun düzensiz olması sizinde aynı şekilde bir konu hazırlamanızı gerektirmez.S3 temalı rom için hazırladığınız konu gayet güzel ve anlaşılır olmuş bu konuyuda biraz onun gibi yaparsanız daha güzel olur.Bu şekilde kopyala yapıştır konu gibi duruyor.Amacım sizinle tartışmak değil üslubum yanlış anlaşıldıysa özür dilerim.

furuko1231

Üye
    Konu Sahibi
Ben ozur dilerim mobilden konuyu acmıstım bilgisayara gecınce duzenleyeceğim

Kerim.

Kerim.

Üye
Ben bu romu daha dun gordum ve yukledim ama rom berbat.kesinlikle tavsiye etmem.10dakika sonra cm9a geri dondum:Dneyse :tşk:

furuko1231

Üye
    Konu Sahibi
Heralde yeni sürümünü çıkartırlar yoksa videodan güzel değil gibi gözüküyor ama iphone görünüm isteyenler vardı onun için açtım konuyu

germir

germir

Üye
arkadaşım bu nasıl paylaşım yapıyosun rom dili ingilizce diye belirsen iyi olurdu

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Güzel görünüyor en azından cm9 beta3 yada beta4 üzerine kurulu olsaydı denerdim.Yinede paylaşım için teşekkürler :)

furuko1231

Üye
    Konu Sahibi
yarin resimlerini ekleyeceğim

sadikbircan

Üye
Sorunların hepsi cm7 temelinden kaynaklı.Launcher çekilebilirse rom üzerinden cm9a yüklenir.

KELGER

KELGER

Üye
hiç güzel değil

furuko1231

Üye
    Konu Sahibi
ROM DEVAM ETMEYECEKTİR GELİŞTİRİLMEYECEKTİR (yazan böyle yazmış) başlığında kapandı yazıyor.

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
ıngılızce oldugunu bılseydım hıc denemezdım doğrusu yınede ıyı çalışma:)

-Emre

-Emre

Üye
Eski konulara hort yapmayın lütfen :)

Üst Alt