Mhmmd Ali
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkürler kardeşim iki sorum olcak kamera cyanegenmod 10 yüzündenmi çalışmıyor.?
cyanegenmodsuz rom atılmıyormu
diğer romlarıda bekliyouz kardeş
sa banada aynı sorun olmustu cwm yi odinden tekrar kurdum düzeldi.teşekkür ederim cevapladığın için bide rom için
- - - Eklendi - - -
kardeşim telefonu kapatıp açıtım durmadan cwm based recovery geliyo .s
bilgilendirme için teşekkürler. link düzeltildilink kırıktır arkadaş bir el atarsan iyi olur
Galaxy Mini II ( GT-s6500D ) CyanogenMod 10 Rom Yükleme
Merhaba arkadaşlar,
Sizlere Galaxy Mini II 'ye CyanogenMod 10 Rom u Tanıtacağım ve Nasıl Yükleneceğini Göstereceğim.
Android : 4.1.2
Not: İçinde Türkçe Dil Desteği Vardır.
↓↓ GEREKLİ DOSYA ↓↓
Galaxy Mini II ( GT-s6500D ) CyanogenMod 10 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
↓Telefon içi Görüntüler↓
Çalışan Sistemler:
* Tam GPU hızlandırma
* (Çağrı / sms / mobil veri)
* Wi-Fi
* Dokunmatik
* Dokunmatik tuşlar
* Multitouch
* Ses
* Dahili / harici depolama Montaj
* Tuş takımı ışıkları
* Parlaklık kontrolü
* Vibratör
* Derin uyku
* GPS
* Sensörler (tümü)
* Veri kullanımı, sınırlayıcı
* HW v-sync
* USB bağlantısı
* Bluetooth
Çalışmayan Sistemler:
* Kamera
KURULUM:
Not: Açma ve Tıklama İşlevini Power Tuşu İle Yapılır
1. Öncelikle TelefonumuzdaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızYüklü Olması Lazım. (yazıya tıklayarak ulaşabilirsiniz)
2. İndirdiğimiz dosyayı hafıza kartımıza atalım.
3. Vol- , Vol+ , Home , Power Tuşlarına Basarak C.Recovery Mod 6'yı Açalım.
4. Sonra "wipe data/factory reset"[SUB](Telefon Formatı)(Bu işlemi yapmak zorundasınız. Yoksa
Telefon Açılmaz)[/SUB] Tıklayın, Ardından "Yes -...." Kısmına Tıklayın Aynı Şekilde "wipe cache partition" u da yapın.
5. "install zip from sdcard " Açın ve "choose zip from sdcard" tıklayın. Oradan Rom olan zip Dosyanızı Seçin. Ve
"Yes -...." kısmına tıklayın.
6. Yaklaşın 1 dk. süren yüklemeden sonra. " +++Go Back+++" Yazısına Tıklayarak Geri Gidelim.
7. Son Olarak "reboot system now" Tıklayarak Telefonumuzu Açalım.
(Size Soru Sorar ise "No" ya tıklayın ve Öyle Açın.)
Artık Telefonumuz 4.1 Android İşletim Sistemine Sahiptir. Güle Güle Kullanın
telefonu kapat. down. modu aç. ordan orjinal romu at. konularımdan bulabilirsin orjinal romuHerşeyi doğru yaptım, telefon acıldı kullandım .
sonra eski sürümde kullandığım programların dosyalarını falan görünce format atmak istedim.
Ayarlardan fabrika ayarlarına dönüş yaptım. Simdi telefon Recovery modda kalıyor. yeniden başlatıyorum yine geliyor. rom atıyorum yine recovery mod acılıyor . Yardımcı olur musunuz
telefonu kapat. down. modu aç. ordan orjinal romu at. konularımdan bulabilirsin orjinal romu
onu kurmadan önce klavye çalışıyo muydu? çalışmıyosaydı romu tekrar yüklemen gerekiyor. o sorun bendede vardı. klavye çalışmıyodu. romu tekrar yükledim ve çalışan , düzgün googleapps bulup yükledim sorun düzeldi
Galaxy Mini II ( GT-s6500D ) CyanogenMod 10 Rom Yükleme
Merhaba arkadaşlar,
Sizlere Galaxy Mini II 'ye CyanogenMod 10 Rom u Tanıtacağım ve Nasıl Yükleneceğini Göstereceğim.
Android : 4.1.2
Not: İçinde Türkçe Dil Desteği Vardır.
↓↓ GEREKLİ DOSYA ↓↓
Galaxy Mini II ( GT-s6500D ) CyanogenMod 10 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
↓Telefon içi Görüntüler↓
Çalışan Sistemler:
* Tam GPU hızlandırma
* (Çağrı / sms / mobil veri)
* Wi-Fi
* Dokunmatik
* Dokunmatik tuşlar
* Multitouch
* Ses
* Dahili / harici depolama Montaj
* Tuş takımı ışıkları
* Parlaklık kontrolü
* Vibratör
* Derin uyku
* GPS
* Sensörler (tümü)
* Veri kullanımı, sınırlayıcı
* HW v-sync
* USB bağlantısı
* Bluetooth
Çalışmayan Sistemler:
* Kamera
KURULUM:
Not: Açma ve Tıklama İşlevini Power Tuşu İle Yapılır
1. Öncelikle TelefonumuzdaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızYüklü Olması Lazım. (yazıya tıklayarak ulaşabilirsiniz)
2. İndirdiğimiz dosyayı hafıza kartımıza atalım.
3. Vol- , Vol+ , Home , Power Tuşlarına Basarak C.Recovery Mod 6'yı Açalım.
4. Sonra "wipe data/factory reset"[SUB](Telefon Formatı)(Bu işlemi yapmak zorundasınız. Yoksa
Telefon Açılmaz)[/SUB] Tıklayın, Ardından "Yes -...." Kısmına Tıklayın Aynı Şekilde "wipe cache partition" u da yapın.
5. "install zip from sdcard " Açın ve "choose zip from sdcard" tıklayın. Oradan Rom olan zip Dosyanızı Seçin. Ve
"Yes -...." kısmına tıklayın.
6. Yaklaşın 1 dk. süren yüklemeden sonra. " +++Go Back+++" Yazısına Tıklayarak Geri Gidelim.
7. Son Olarak "reboot system now" Tıklayarak Telefonumuzu Açalım.
(Size Soru Sorar ise "No" ya tıklayın ve Öyle Açın.)
Artık Telefonumuz 4.1 Android İşletim Sistemine Sahiptir. Güle Güle Kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?