bu romu yukledikten sonra telefonu garantiye yollamak istersen ilk once triangle away programini indirip reset flash counter yapicaksin.sonra orijinal romu yukleyip hard formar yapicaksin.o sekilde garantiye hazir hale gelir.bununla ilgili bir konu acmayi dusunuyorum zaten.
Ben bunu indirdikten sonra beğenmezsem orjinal romu yükleyince garantiye girermi geri ?
Onun dışında rootu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Diğer konuda ( Cm 10.1 ) dosyaları atınca hem rom hem root oluyor yazmışsın bundada aynı şey geçerlimi ?
usta simdiye kadar paylastıgın tum ropmları yukledim skyfire bio hazmat ikiside kotu yazılar buyuyo telefon zor acılıyo kafayı yiyo telefon kısaca cok donuyo falan içlerinde en iyisi bu 4.1.2 de onunda tam performans olsa onu kullanıcam digerleri de dogru duzgun calısmadı ben geri orjinale dondum sen hangi romu kullanıyosun
usta simdiye kadar paylastıgın tum ropmları yukledim skyfire bio hazmat ikiside kotu yazılar buyuyo telefon zor acılıyo kafayı yiyo telefon kısaca cok donuyo falan içlerinde en iyisi bu 4.1.2 de onunda tam performans olsa onu kullanıcam digerleri de dogru duzgun calısmadı ben geri orjinale dondum sen hangi romu kullanıyosun