[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

wondermu

Üye
tam bir hayal kırıklığı bence boşuna uğraşıyor arco bu cihazdan bi halt olmaz.

Aslinda uğraşmak kadar keyifli birşey yok Bende hergün uğraşiyorum galaxy w telefonumla hergün yeni bir rom yeni bir kernel tweak script program < herseyi deneyerek insan öğreniyor elinde galaxy s4'ün olsaydi emin hiç uğraşmiyacaktin bu kadar keyifde alamiyacaktin Zaten biz insanlar değilmiyiz? doyumsuz olan ver allahim ver daha ver diyen azla yetinmeyen çoğu bulamaz demisler kardesim bazende galaxy w yi sadece bir telefon olarak görmemiz lazim biz bazen cok abartiyoruz Bir bilgisayar bir tablet gibi performans bekleyemeyiz yada diğer üst model telefonlar gibi

spazmol

Üye

Ninja fruiti bile kasarak oynayınca insan ister istemez sinirleniyor

wondermu

Üye

Tamam o zaman Kardeş az bekle ilk boş zamanimda Benim Romun yedegini upload edecem 900 mb < 100-200 mb olsaydi biran önce yüklerdim romumda oyunlari cok iyi oynayabilirsin performans tavan antutudan 7000'dayaniyor dün 6.900 aldim

ayrica antutu benchmarkta en yüksek gördügüm 7.200 puandi

Orijinal rom kullanıyorum, root yaptım, titanium backup ile gereksiz proğramları dondurdum ve sildim.Subwey surfer, temle run 2, temle run oz, temle run brave yi sıfır takılma hiç kasma olmadan oynuroum.

spazmol

Üye
Video çekip atabilirim isterseniz

Beyler alpha 4 u yukledım ama klavye sorunu olustu orada klavye yok eskı yedegıme gerı dondum sızdede sorun varmı acaba

eMReSK26

Üye

Üstad merhaba, stock rom'a dönüşü nasıl yapıyorsun? Unroot işlemini okudum birkaç yerde ancak menülerde hala superuser görünüyor şeklinde yorumlar var. Ben CM9 RC8 kullanıyorum ve herhangi bir sorun olduğunda servise vermeden önce stockrom'u nasıl yükleyebileceğimi hala bilmiyorum malesef.
Bilgi verebilirsen sevinirim. Veya en azından bir kaynak

tpnrck

Üye

bu video yardımcı olur kardeşim

Konu Sahibi
şuraya bak ben rom çıkmadan diğer 3.4x kernelle çıkan romlarda söyledim bağıra bağıra wifi tethering çalışmıyor diye 1 ay daha beklicezde arco güncelleme çıkartcak

erdi_s

Üye
Ben jb yukleyince, 4.1.2 ve 4.2.2 farketmiyo hatta kimin cikarttigi yazilim oldugu da farketmiyo, galeride fotolar apolloda da muzikler gorunmuyo. Swap da yapmiyorum. Bu neden kaynaklaniyo olabilir? Cm9da sknti yasamiyorum

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ismailnayir

Kapalı Hesap
swap işlemi için romun system içindeki
build.prop notepad++ ile aç
# Change to 1 for swapping SD cards
persist.sys.vold.switchexternal=0

satırın sonundaki 0'rı 1 yap alttaki gibi

# Change to 1 for swapping SD cards
persist.sys.vold.switchexternal=1

recovery'de
Wipe cache yapı romu flashla

erdi_s

Üye

Peki swap islemi yapilmadigi halde hafiza kartimdaki resimleri falan gormemesi onla mi alakali? Bi de o islemi suan kullandigim romda mi yapip da mi flaslicam yoksa indirdigim zipli dosyanin icindekini mi degistircem anlamadim

bunyo2 isimli arkadaş benden vold.fstab istedi ama mesaj kutusu dolu olduğu için öm atamıyorum.
Buradan paylaşayım:

Sd card dizininde .nomedia diye bir dosya oluşuyor onu sil,muziklerini ayrı bir dosyaya kopyala teli yeniden başlat.Ben denedim oldu.

Şimdi wifi çalışmıyormu :confused: