aşağıdaki yama dosyasını yükleyebilirsin. şebeke için. bi arkadaşın S3'üne sürüm atarken buna benzer şebeke sorunu çıkmıştı onuda bununla çözmüştüm.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
inen dosyayı hafıza kartına kopyala ardından recovery mod'da aç telefonu. cwm menüsünden install from sd card>arıza04.zip dosyasını göster. ardından telefona restart at. Yeniden basladıktan sonra şebeken bi kaç sn içerisinde gelir.
Bu romda fm radyo yok ekleyebiliyormuyuz acaba bilgisi olan varmıArkadaşlar xda forumda s3 mini için radyo.apk ve radyo.odex uzantılı iki dosya buldum stockdaki radyonun apksiymiş ancak yüklemeye çalıştığım zaman yüklenemedi diyor nasıl yükleniceğini bilen varsa lütfen yardım etsin.
dosyaların linki
Bu romda fm radyo yok ekleyebiliyormuyuz acaba bilgisi olan varmıArkadaşlar xda forumda s3 mini için radyo.apk ve radyo.odex uzantılı iki dosya buldum stockdaki radyonun apksiymiş ancak yüklemeye çalıştığım zaman yüklenemedi diyor nasıl yükleniceğini bilen varsa lütfen yardım etsin.
dosyaların linki
Benim bildiğim bu kardeş belki dosya hatalıdır belki .çünkü sistem dosyaları öyle yüklenirbu arada benimde bi sorum olacak arkadaşlar bilenler varsa yanıtlasın . Cm 10.2 sürülmüş deneyenler varsa bilgi verebilirlermi . Konuşma sesi yine azmı bide tamamı türkçemi acaba ... şarj durumu falan nasıl ? cevabınızı bekliyorum arkadaşlar ...
Benim bildiğim bu kardeş belki dosya hatalıdır belki .çünkü sistem dosyaları öyle yüklenirbu arada benimde bi sorum olacak arkadaşlar bilenler varsa yanıtlasın . Cm 10.2 sürülmüş deneyenler varsa bilgi verebilirlermi . Konuşma sesi yine azmı bide tamamı türkçemi acaba ... şarj durumu falan nasıl ? cevabınızı bekliyorum arkadaşlar ...
kardeşim ben yükledim şuanda kullanıyorum herhangi bir sorun yok romda stabil gözüküyor 2 gündür kullanıyorum bir kaç menüde ingilizce var ama 10.1 e göre biraz daha türkçeleşmiş şarj olayı oyun ve net şarjı sömürüyor ama normal kullanımda günlük idare ediyor...