Rom [jb][4.2.2] Cyanogenmod 10.1 // 08.09.2013

Samet.25

Neden Ben Yüklediğimde Telefon Çekmiyor Stock Roma Dönüyorum Çekiyor Cm de Çekmiyor 2 hattımda avea trkcll
yeni versiyon çıktı onu dene istersen ama ben hiçbir sürümde yasamadım cekmeme sorunu

aşağıdaki yama dosyasını yükleyebilirsin. şebeke için. bi arkadaşın S3'üne sürüm atarken buna benzer şebeke sorunu çıkmıştı onuda bununla çözmüştüm.

inen dosyayı hafıza kartına kopyala ardından recovery mod'da aç telefonu. cwm menüsünden install from sd card>arıza04.zip dosyasını göster. ardından telefona restart at. Yeniden basladıktan sonra şebeken bi kaç sn içerisinde gelir.

hastech

Üye
denicem hocamhocam bu s3 için

kardeşim sana önerdiğim programın apk'sını denesene, ilk verdiğim cevaptaki dediklerimi aynen yap.

Patch Linki :

Apk'yı yükledikten sonra yeniden başlatmayı unutma.

altgecit

Üye
Beyler video aramasi yapamiyoruz pekte kullanisli değil bu room başka stabil çalışan room onerirmisiniz?

gkhan136

Üye
Maclawın yayınladığı son sürüm cm'de bu sorun mevcut değil diye biliyorum

bakmaz

Üye
Bu romda fm radyo yok ekleyebiliyormuyuz acaba bilgisi olan varmıArkadaşlar xda forumda s3 mini için radyo.apk ve radyo.odex uzantılı iki dosya buldum stockdaki radyonun apksiymiş ancak yüklemeye çalıştığım zaman yüklenemedi diyor nasıl yükleniceğini bilen varsa lütfen yardım etsin.
dosyaların linki

Büyük ihtimalle recovery moddan flashlayacaksın kardeşim zip i ...

Onuda denedim rom yükler gibi yüklemeye çalıştım cwmden ama yine yüklenmedi yaaa
Benim bildiğim bu kardeş belki dosya hatalıdır belki .çünkü sistem dosyaları öyle yüklenirbu arada benimde bi sorum olacak arkadaşlar bilenler varsa yanıtlasın . Cm 10.2 sürülmüş deneyenler varsa bilgi verebilirlermi . Konuşma sesi yine azmı bide tamamı türkçemi acaba ... şarj durumu falan nasıl ? cevabınızı bekliyorum arkadaşlar ...

bakmaz

Üye
kardeşim ben yükledim şuanda kullanıyorum herhangi bir sorun yok romda stabil gözüküyor 2 gündür kullanıyorum bir kaç menüde ingilizce var ama 10.1 e göre biraz daha türkçeleşmiş şarj olayı oyun ve net şarjı sömürüyor ama normal kullanımda günlük idare ediyor...

kertilli

Üye
peki bu dosyanın içindeki .tar dosyası nerde