Galaxy W i8150 Wonder [ROM][JB][4.1.2]G-wonder Rom V2 Wonderoid OFFICIAL

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Evet her ne kadar plastik kasa olsa da wonder cok saglam cihaz.en az 50 kere dusurdum abartisiz 40 kere brick ettim bana misin demedi adam :D

Mücteba

Mücteba

Üye
Evet her ne kadar plastik kasa olsa da wonder cok saglam cihaz.en az 50 kere dusurdum abartisiz 40 kere brick ettim bana misin demedi adam :D
aynen :D benimki merdivenden bile yuvarlandi

• Beğen
Tepkiler: -Emre

cakalcarlos1234

Üye
arkadaslar performans ayarlarını istemiştim yardım etcek yok mu ?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
interactive min 245 max 100
deadline. ksm nesneleri temizle 16 bit şeffaflık işaretle yeniden başlat . seeder kur agressive seç diğerlerine tik at.

• Beğen
Tepkiler: cakalcarlos1234
-Oruc

-Oruc

Üye
interactive min 245 max 100
deadline. ksm nesneleri temizle 16 bit şeffaflık işaretle yeniden başlat . seeder kur agressive seç diğerlerine tik at.

max100 derken hocam

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
1400 olacakti 4 eksik olmus :D

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve -Oruc
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
İnan bu konuda bir fikrim yok :( ben zaten poweramp kullaniyorum eger bass seviyorsan ayarlari paylasayim orjinal kulaklik icin

• Beğen
Tepkiler: -Oruc
-Oruc

-Oruc

Üye
disari sesi iyi olmasi gerek ustacim /:

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Yanlis yere yazmissiniz pmden sorabilirsiniz @mabdussametO zaman sana hic gelmez :D -Oruc bence walkman kullan clearaudio gayet iyi.

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-

kerek46

Üye
Hocam birde stock arayüz yaması yayınlar misin?
Touchwiz yı falan olmadan stock yazı fontuyla.
Birde kilit ekranında beyaz ekran sorunu vardı v1 de duzelttin mi onu?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Yoktu oyle bir sorun ? Belki de lcd turundendir

kerek46

Üye
olabilir stock arayüz yaması paylaşacak misiniz?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Suan mumkun degil ama kisa zamanda

mustafa938

mustafa938

Üye
emre müthiş bi insansın gerçekten senin elinden çıkan her şey güzel oluyo eminim bu da çok iyidir :) haftaya eve gideyim deneyeceğim ama wonderı satcam malum durumdan :( lg p90 aldık ölü piksel çıktı başıma gelenlere bak :) 2 günlük tel serviste değişim bekliyohee bu arada 7up koyman çok iyi olmuş oyunlar daha akıcı olmuştur ;)
kardeşim sen gerçekten iyisin ben çok rom kurdum denedim seninkilerin hızına hiçbirinde ulaşamadım cm 11 arco dahil. ama kimse yanlış anlamasın cm 11 in belli bir havası var. ama hava isteyen varsa emrenin wonderlight v4 paketini yükleyebilir :) cidden sen bu işi bırakma iyi olduğun bir şey olduğu için ilerle yolun açık olsun kolay gelsin :)
Wonderlight v4 gerçekten süperdi build prob ile uçuyodu cihaz :)

• Beğen
Tepkiler: wonderall

kerek46

Üye
tmm

mustafa938

mustafa938

Üye

Burdan indr cwm den flasla ama unutma bunu flasladiktan sonra ayarlar-depolamaya girdigin zaman malesef ayarlar durdu hatasi alirsin.
Teşekkürler

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Wonderlight'in finalini verecez daha :D eskidi ama artik ya :ehe

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve Bysalih41
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Wonderlightta mi ? Kablosuz ayalari menu tusu / gelismis uykudayken kablosuz baglanti/ her zaman yap @-Oruc

Üst Alt