-aLoNeDarK- Üye emrah166' Alıntı: Anladim tesekkurler bide sunu sorcaktim bunun yaninda onerdiginiz kernel vs. var mi? Genişletmek için tıkla ... BeBence en iyi kernel honex zaten romda kurulu geliyo
emrah166' Alıntı: Anladim tesekkurler bide sunu sorcaktim bunun yaninda onerdiginiz kernel vs. var mi? Genişletmek için tıkla ... BeBence en iyi kernel honex zaten romda kurulu geliyo
aJHier Üye -Emre' Alıntı: Görmemiştir ya yoksa cevaplar değil mi @sir mordred Genişletmek için tıkla ... usta tatilde bayadır yok forumda
-Emre' Alıntı: Görmemiştir ya yoksa cevaplar değil mi @sir mordred Genişletmek için tıkla ... usta tatilde bayadır yok forumda
gwonder_13 Üye hocam ben kurdum rom süper mesala takılma falanda yok ama gladyotordaki klvyeye alştm yedeğini alıp bu roma deniyom olmuyor nasıl yapablrz o xperya klavyeyi
hocam ben kurdum rom süper mesala takılma falanda yok ama gladyotordaki klvyeye alştm yedeğini alıp bu roma deniyom olmuyor nasıl yapablrz o xperya klavyeyi
-Emre Üye Konu Sahibi cm10 için portu varsa bir bakayım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız soldan file'a tıkla download de cwm ile kur
cm10 için portu varsa bir bakayım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız soldan file'a tıkla download de cwm ile kur
-Emre Üye Konu Sahibi whatsapp ses açması için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız kurun. video sorunu yok @-Oruc
-aLoNeDarK- Üye -Oruc' Alıntı: ah keske trim destegi olsa sonra sismez performans ayni kalir ilk gunku gibi Genişletmek için tıkla ... seeder kullan
-Oruc' Alıntı: ah keske trim destegi olsa sonra sismez performans ayni kalir ilk gunku gibi Genişletmek için tıkla ... seeder kullan
-Oruc Üye -adem-' Alıntı: seeder kullan Genişletmek için tıkla ... seeder derken hocam onu kullanmadim hic tamam hocam buldum ayarlari ne gibi olmali bunu ogrensem yeter
-adem-' Alıntı: seeder kullan Genişletmek için tıkla ... seeder derken hocam onu kullanmadim hic tamam hocam buldum ayarlari ne gibi olmali bunu ogrensem yeter
-Oruc Üye -adem-' Alıntı: 3 kutucu işRETLE ALTAKINIDE AGRESIVVE YAP YETR Genişletmek için tıkla ... kusura bakma rahatsiz ettim saaaol usta
-adem-' Alıntı: 3 kutucu işRETLE ALTAKINIDE AGRESIVVE YAP YETR Genişletmek için tıkla ... kusura bakma rahatsiz ettim saaaol usta
-aLoNeDarK- Üye -Oruc' Alıntı: kusura bakma rahatsiz ettim saaaol usta Genişletmek için tıkla ... ne kusuru kardşim lafı olmaz. aslı sen kusura bakma kardşim biraz sert yazılmiş gıbı oldu
-Oruc' Alıntı: kusura bakma rahatsiz ettim saaaol usta Genişletmek için tıkla ... ne kusuru kardşim lafı olmaz. aslı sen kusura bakma kardşim biraz sert yazılmiş gıbı oldu