Galaxy W i8150 Wonder [ROM][JB][4.1.2]G-wonder Rom V2 Wonderoid OFFICIAL

ya arkadaslar rom flahlamak root o tur seyler hakkinda bilgim sifir. ankara kecioren yakininda fln oturan birisi var mi yardim edecek. wonderi 2 yildir ayni sekilde kullaniyorum iyice agirlasti skldim bu halinden yardim edin

-Oruc

Üye
Cok Guzel Bir ROM SARJI DESEN ZATEN MUHTESEMM ISTE BENDE BIR MUDDED SONRA SISTI YAVASLAMAYA BASLADI EMRE HOCAM bir cozum bulabilirmiyiz ?

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
En fazla 2 ayda bir tum wipelari yapip tekrar kurmak lazim

Tepkiler: -Oruc ve Bysalih41
rom atmadan once root etilmasi gerekli mi bazi yerler gerekli diyor bazilari onemsiz diyor.

hangi v4 dostlar link atarmisiniz bende bakayim :-)

Wolf389

Üye
Bu benim şahsi görüşüm ve bana göre g-wonder v1 daha iyi oyun performansı olarak
denenen oyunlar v2:real drift kastı , hızlı ve öfkeli 6 oyundan attı
denenen oyunlar v1:real drift sorunsuz açtı , hızlı ve öfkeli 6 hafif takılamalarla açtı

Tepkiler: Mücteba
cm11 deydim g-wondere gectim memnunum bu hangi surumun

Tepkiler: -Emre ve -aLoNeDarK-

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Ac!d kurunca sorun kalkiyor arkadasim sen mount system yapip kurmayi denedin mi??

emre kardesim sarj kullanmadigimda cok gidiyo ne yapabilirim

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Bende gitmiyor, eger surekli arka planda calisan uygulama varsa greenify ile uyut

Son düzenleme:
Ac!d kurunca sorun kalkiyor arkadasim sen mount system yapip kurmayi denedin mi??
Bilader kurdum anlamıyormusunuz deli etmeyin insanı yav , birşeye yaradığı yok , en iyisi siz bana ICS rom önerin sağlam ICS rom var mı? , performans , uygulamada donmayan , şarj iyi giden bi ICS rom , ICS romlarında bu sıkıntı yok.

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
abi boyle olunca cidden ayar oluyorum yav yapinca calisiyor diyoruz acid uygulamasi var mi uygulama menusunde?

Tepkiler: -aLoNeDarK-
abi boyle olunca cidden ayar oluyorum yav yapinca calisiyor diyoruz acid uygulamasi var mi uygulama menusunde?
Sildim vardı , kulaklık takıncada çıkıyordu , benim tek ricam ICS rom önerin sağlam ICS rom var mı? , performans , uygulamada donmayan , şarj iyi giden bi ICS rom , ICS romlarında bu sıkıntı yok.