selam arkadaslar bu rom için performans ayarları ne kullanıyorsunuz ?bi de benim telefonda fifa oynanırken fruit ninja kasıyo donanımsal bişey mi acaba ?
emre müthiş bi insansın gerçekten senin elinden çıkan her şey güzel oluyo eminim bu da çok iyidir haftaya eve gideyim deneyeceğim ama wonderı satcam malum durumdan lg p90 aldık ölü piksel çıktı başıma gelenlere bak 2 günlük tel serviste değişim bekliyohee bu arada 7up koyman çok iyi olmuş oyunlar daha akıcı olmuştur
Arkadaşlar. Bu gönüllü olarak yapılan bir proje. Kimse bana bu işi yapmam için para vermiyor.Eğer belirli hatalar varsa söyleyin gidermeye çalışalım. Zaten dedim rom böyle kalmayacak görsel geliştirmeler ve performans geliştirmeleri olacak. E madem beğenmediğiniz bir şey var bildirin. yok beğenmedim deyip geçersek zaten anca bu kadar gelişiriz.
kardeşim sen gerçekten iyisin ben çok rom kurdum denedim seninkilerin hızına hiçbirinde ulaşamadım cm 11 arco dahil. ama kimse yanlış anlamasın cm 11 in belli bir havası var. ama hava isteyen varsa emrenin wonderlight v4 paketini yükleyebilir cidden sen bu işi bırakma iyi olduğun bir şey olduğu için ilerle yolun açık olsun kolay gelsin
Tesekkur ederim @wonderall gecmis olsun teknoloji sans isi napalim benim de ekranin sag ust kisminda hafif bosluk var elimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorum ama arcoyu yabana atmamak lazim o bizim icin en buyuk gelistirici
zaten arcoya laf atar gibi oldum atmadım farkındaysan o büyük üstad ama sen gerçekten iyisin telefona 2 3 bir şey yapıyorum senin rom la şaheser çıkıyor ortaya daha önce bir tek arco cm9 stock romu beğenmiştim senin romlara kadar teknoloji gerçekten büyük şans wonder 2 yıl servis yüzü görmemişti...