[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

cntr555

Üye
Launcher değiştir derken senin anasayfada dediğin gibi miui launcheri kaldırdım sadece touchwiz var farklı launcher nerden bulabilirim ve yükleme cwm yoluyla mı yapılacak ?
miui launcheri nasıl kaldırdın...??Temayı bildiğin goole playden indirip yüklüyosun...
Ben şunu yükledim..fena değil..

• Beğen
Tepkiler: -Emre

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
öyle görünüyor ancak bir sürpriz de olabilir

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
cadde19

cadde19

Üye
hocam g wonder dan en iyi şarj performansını hangi kernelle sağlarım

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

ali.clay

ali.clay

Üye
aslında üşendiğimden yazmayacaktım ama nedense yazasım geldi :D
valla emre senin romu bi ilk cıktıgından biraz zaman sonra kullanmaya başladım. ilk yukledim baya bi durdu sonra sıkıntıdan bidaha bastan kurdum 45 50 gündür kullanıyorum hala ilk günkü gibi kusursuz. yağ gibi telefon :D bide bataryam şişmeseydi super olacaktı :( minnettarım kardeşim yeni romunu sabırsızlıkla bekliyorum. Derslerinde başarılar :)

• Beğen
Tepkiler: -Emre ve Mücteba
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
aslında üşendiğimden yazmayacaktım ama nedense yazasım geldi :D
valla emre senin romu bi ilk cıktıgından biraz zaman sonra kullanmaya başladım. ilk yukledim baya bi durdu sonra sıkıntıdan bidaha bastan kurdum 45 50 gündür kullanıyorum hala ilk günkü gibi kusursuz. yağ gibi telefon :D bide bataryam şişmeseydi super olacaktı :( minnettarım kardeşim yeni romunu sabırsızlıkla bekliyorum. Derslerinde başarılar :)

teşekkür ederim yeni gördüm :) vaktim olunca hepsini güncelleyeceğim :)

• Beğen
Tepkiler: ali.clay
clgnkral

clgnkral

Üye
Beyler v2, v3 ve v4 romlarından hangisini önerirsiniz.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
V4 tabi

clgnkral

clgnkral

Üye
tmm hocam v4ü yüklüyorum sağolcwm sürüm 6.0.4.5 olduğu için advanced bölümünde fix permisions yok ve v4ü yükledim fakat hata verdi sürekli.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Fix permissions o kadar önemli değil cwm sürümünden kaynaklanıyor olabilir

Üst Alt