rom güzel ellerine sağlık da bir şey soracağım sony xperia kilit ekranı yaptım fakat kilit ekranında iken home tuşuna bir daha basınca ışık yanıyor nasıl düzelir bu :-)
benim de dikkatimi çekmişti o geceleri çok işe yarıyor 
Kardesim onu yaptim zaten gorunuk acisindan istedigim lockscreen i kullanabiliyorum ki en hosuma giden xperia z oldu benim anlamadigim da su ses bi ara degismisti simdi ne yaparsam yapiyim s3 lockscreen deki su sesi gibi bi ses cikiyor cozumu varmi acaba![]()

@ismailkilgoz oyunların optimizasyonlari farklı mesela gameloft o oyuna hiç ozenmemis ama ea taş gibi oyun yapmış. Bir de kilit ekrani için ana ekranda seçenek tuşu/launcher settings/locker bölümünde use mihome locker simgesini deaktif edin
O bir sorun değil özellikbenim de dikkatimi çekmişti o geceleri çok işe yarıyor
![]()

nasıl kapatırız peki onu söyle bi kiliti açraken yanlışlıkla filan ışığı yakıyorum yanlıuş anlıyorlar fotğraf filan çekiyorler diye![]()
ama bi arastirayim 
yaa bana v3 telefon.apk yı atabilirmisiniz bi sorun var heralde normal bi şekilde birini aradığım zaman takılıyo ama çalma sesi geliyo bi 40 sn fln öğle kalıyo bu arada hiç bişey yapamıyorum kapatamıyorum bile ama kulaklık takılı iken takılma yok normal çalışıyo. bazen telefon.apk kapatıldı diye uyarı alıyorum ondan olabilir diye düşünüyorum.
Emre bisey sorcam bana romu tekrar yukle dedinya tereddutte kaldim wipe cache factory reset yapmasam sadece yuklesem reboot sytem desem uygulamalar gitmez dimiromu zip şeklinde açıp system/apps klasörü içerisinden alabilirsin (phone.apk) ama ben mobil olduğum için Upload edemem 3gyle
yedekledim de dosyalari ama titanium backup ile ilk kez yaptim bunu geri nasil yuklenir bilmiyorum 
Anladim. Peki ya bu titanium backup sadece kullanici verilerini mi yedekliyor yoksa datasini da mi ? Cok soru soruyorum bende kusura bakmahayır uygulamalar gitmez ama gappsi tekrar kurman gerekebilirtitanium backup ile yedek aldıysan telefona format attıktan sonra tekrar titanium backup kurup uygulamalarını kurtabilrsin

Anladim. Peki ya bu titanium backup sadece kullanici verilerini mi yedekliyor yoksa datasini da mi ? Cok soru soruyorum bende kusura bakma![]()

Anladim tesekkur ederim yineUygulama+kullanıcı verileri. Zaten datalar sdcardda![]()

Hocam bu whatsap facebook mesajlarının gelmesi için ne yapıyorduk
bu arada Miu hariç rom güzel ısınamadım daha temaya tsfden geçiş evresi biraz sıkıntılı oldu da![]()