[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

nimeemin

Üye
rom güzel ellerine sağlık da bir şey soracağım sony xperia kilit ekranı yaptım fakat kilit ekranında iken home tuşuna bir daha basınca ışık yanıyor nasıl düzelir bu :-)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
@ismailkilgoz oyunların optimizasyonlari farklı mesela gameloft o oyuna hiç ozenmemis ama ea taş gibi oyun yapmış. Bir de kilit ekrani için ana ekranda seçenek tuşu/launcher settings/locker bölümünde use mihome locker simgesini deaktif edin :)
rom güzel ellerine sağlık da bir şey soracağım sony xperia kilit ekranı yaptım fakat kilit ekranında iken home tuşuna bir daha basınca ışık yanıyor nasıl düzelir bu :-)

O bir sorun değil özellik :) benim de dikkatimi çekmişti o geceleri çok işe yarıyor :D

ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
Kardesim onu yaptim zaten gorunuk acisindan istedigim lockscreen i kullanabiliyorum ki en hosuma giden xperia z oldu benim anlamadigim da su ses bi ara degismisti simdi ne yaparsam yapiyim s3 lockscreen deki su sesi gibi bi ses cikiyor cozumu varmi acaba :)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim onu yaptim zaten gorunuk acisindan istedigim lockscreen i kullanabiliyorum ki en hosuma giden xperia z oldu benim anlamadigim da su ses bi ara degismisti simdi ne yaparsam yapiyim s3 lockscreen deki su sesi gibi bi ses cikiyor cozumu varmi acaba :)

Yaptığın bi hatadan kaynaklanıyor olabilir bi kontrol et herseyi olmadı romla gappsi kuruver bi daha :D

ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
Anladim kardesim saolasin . Bu arada v4 ün ne kadar kullanisli oldugunu gosteren bir belge :D

280 e kadar yukseldigi bile oluyor :D
Artik v5 te telefon kanatlanir gider :ehe:

• Beğen
Tepkiler: Kojiro-Hyuga ve -Emre

nimeemin

Üye
@ismailkilgoz oyunların optimizasyonlari farklı mesela gameloft o oyuna hiç ozenmemis ama ea taş gibi oyun yapmış. Bir de kilit ekrani için ana ekranda seçenek tuşu/launcher settings/locker bölümünde use mihome locker simgesini deaktif edin :)

O bir sorun değil özellik :) benim de dikkatimi çekmişti o geceleri çok işe yarıyor :D

nasıl kapatırız peki onu söyle bi kiliti açraken yanlışlıkla filan ışığı yakıyorum yanlıuş anlıyorlar fotğraf filan çekiyorler diye :):)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
nasıl kapatırız peki onu söyle bi kiliti açraken yanlışlıkla filan ışığı yakıyorum yanlıuş anlıyorlar fotğraf filan çekiyorler diye :):)

Cidden hiç ihtiyacım olmadı kapatmaya bilmiyorum :D ama bi arastirayim :)

Alone_Chief

Alone_Chief

Üye
yaa bana v3 telefon.apk yı atabilirmisiniz bi sorun var heralde normal bi şekilde birini aradığım zaman takılıyo ama çalma sesi geliyo bi 40 sn fln öğle kalıyo bu arada hiç bişey yapamıyorum kapatamıyorum bile ama kulaklık takılı iken takılma yok normal çalışıyo. bazen telefon.apk kapatıldı diye uyarı alıyorum ondan olabilir diye düşünüyorum.

marist

marist

Üye
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
yaa bana v3 telefon.apk yı atabilirmisiniz bi sorun var heralde normal bi şekilde birini aradığım zaman takılıyo ama çalma sesi geliyo bi 40 sn fln öğle kalıyo bu arada hiç bişey yapamıyorum kapatamıyorum bile ama kulaklık takılı iken takılma yok normal çalışıyo. bazen telefon.apk kapatıldı diye uyarı alıyorum ondan olabilir diye düşünüyorum.

Romda böyle bi sorun yoktu isterseniz baştan kurun

Alone_Chief

Alone_Chief

Üye
tmm yoktu ztn bayadır kullanıyorum sonradan bozmuş olabilirim split fm le fln çakışıp bozulmuşta olabilir olan varsa telefon.apk yı istiyorum sadece.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
romu zip şeklinde açıp system/apps klasörü içerisinden alabilirsin (phone.apk) ama ben mobil olduğum için Upload edemem 3gyle

• Beğen
Tepkiler: Alone_Chief
ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
romu zip şeklinde açıp system/apps klasörü içerisinden alabilirsin (phone.apk) ama ben mobil olduğum için Upload edemem 3gyle
Emre bisey sorcam bana romu tekrar yukle dedinya tereddutte kaldim wipe cache factory reset yapmasam sadece yuklesem reboot sytem desem uygulamalar gitmez dimi :D yedekledim de dosyalari ama titanium backup ile ilk kez yaptim bunu geri nasil yuklenir bilmiyorum :D

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hayır uygulamalar gitmez ama gappsi tekrar kurman gerekebilir :) titanium backup ile yedek aldıysan telefona format attıktan sonra tekrar titanium backup kurup uygulamalarını kurtabilrsin

ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
hayır uygulamalar gitmez ama gappsi tekrar kurman gerekebilir :) titanium backup ile yedek aldıysan telefona format attıktan sonra tekrar titanium backup kurup uygulamalarını kurtabilrsin
Anladim. Peki ya bu titanium backup sadece kullanici verilerini mi yedekliyor yoksa datasini da mi ? Cok soru soruyorum bende kusura bakma :D

spazmol

spazmol

Üye
Hocam bu whatsap facebook mesajlarının gelmesi için ne yapıyorduk
bu arada Miu hariç rom güzel ısınamadım daha temaya tsfden geçiş evresi biraz sıkıntılı oldu da :D

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu whatsap facebook mesajlarının gelmesi için ne yapıyorduk
bu arada Miu hariç rom güzel ısınamadım daha temaya tsfden geçiş evresi biraz sıkıntılı oldu da :D

Bildirimlerde sıkıntı yok ama sizin gelmiyorsa ve 3g kullanıyorsaniz erişim Noktası adlarına ve dolaşımın işaretli olmamasına dikkat edinisterseniz launcheri rom toolboxla kaldırabilirsinz :)

spazmol

spazmol

Üye
Şu şekilde ekran kapalı iken bildirim gelmiyor gelmesi için sürekli olarak uygulamaya girmek zorunda kalıyorum

Üst Alt