[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

Neagf

Üye
Donation versiyonda sistem uygulamalarini uyutmaniz icin xposed installer dan modulu aktif etmeniz gerekmektedir.

• Beğen
Tepkiler: bilen19 ve -Emre
Ali58_58

Ali58_58

Üye
sağolun bi tek google play hizmetlerini durdurduruyor ama yinede iyi bu sayede telefonu ellemediğin halde şarj gitme olayı olmuyor

• Beğen
Tepkiler: -Emre
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Donation versiyonda ben Launcher filan komple telefonu durdurabiliyordum :D

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
greenify ben de kullaniyorum faydasi cok :ehe bu arada forumda swiftkey tahminleri cikmiyor ondan pek aktif degilim :(

Neagf

Üye
Evet greenify çok faydali bir program.
greenify ben de kullaniyorum faydasi cok :ehe bu arada forumda swiftkey tahminleri cikmiyor ondan pek aktif degilim :(
Çok ilginç bir sebep :D

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
napayim o tahminler olmadan yazamiyorum smileyleri bile biliyor oyle bisey :ehe olmayinca olmuyo :ağlarım:

ali.clay

ali.clay

Üye
kardeş v4 ü sabırsızlıkla bekliyorum. kurban bayramına kadar rom yüklemicem. sen romu bi atsaydın hayırlısıyla :D

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
romun icerisinde cogu sey guncellenecek bir kac sey daha eklerim belki :)tabi daha stabil olacak kesinlikle :oke:

cadde19

cadde19

Üye
Dostum benim icin de sarj cok onemli yeni versiyonda sarj nasil peki yeni versiyon bataryaya mi yoksa performansa mi dayali

• Beğen
Tepkiler: -Emre ve ali.clay
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
basarili bir calisma olmus ellerine saglik sonunda tam benlik bir rom buldum...abimsin:):thumbup::oley

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hem batarya hem performans :ehe sarj sizin kullaniminiza bagli ama cogu romdan iyi olduguna eminim :) teskkurler bir sorun olursa bildirin :oke:

engin156

engin156

Üye
android 4.2.2 kullaınyordum bu ROM a dönmek anadoldan ferrariye geçmek gibi bişe oldu benim için ellerine sağlık :D

• Beğen
ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
alttaki menü tusunun üstünde bitane daha bi bölüm geldi onu nasil kaldirabilirim ???

• Beğen
ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
Tamam buldum pardon ya :D

nsky9494

Üye
Bu romu yüklemeyi düşünüyorum ama kullandığım orijinal roma göre herhangi bir eksisi olur mu acaba. Orijinal 2.3.6 kullanıyorum

• Beğen
ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
  • Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
tek eksik gsm uzerindenGörüntülü görüşme. Onun dışında her şey çalışıyor zaten artıları tek bir eksisini bastırır :D

ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
Yeni rom ne zaman acaba emre hocam :D

• Beğen

nsky9494

Üye
tek eksik gsm uzerindenGörüntülü görüşme. Onun dışında her şey çalışıyor zaten artıları tek bir eksisini bastırır :D
Yani kurmam da yarar var diyosunuz. Peki benim kullandığım roma göre daha iyi stabilite sağlıyor bu rom de mı.
Bu arada teşekkür ederim

• Beğen

Üst Alt